fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 22 Iunie 2021

O autospecială de transport deținuți a rămas blocată într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat pe o stradă din Craiova. La fel s-a întâmplat cu o mașină a Salubrității, pe o altă strada, dar și cu un autoturism. Autoritățile dau vina pe ploaie.

Publicat in Administratie Locala
Senatul a votat marți, cu majoritate de voturi, inițiativa USR PLUS – PNL de desființare a Institutului Revoluției Române. Proiectul a fost votat în procedură de urgență.

Publicat in Parlament
Un bărbat în vârstă de 87 de ani internat la Secţia boli interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu s-a aruncat marţi de la o fereastră, dar, după ce medicii au încercat să îl resusciteze, au declarat decesul acestuia, poliţiştii efectuând cercetări pentru moarte suspectă.

Publicat in Sanatate
Incendiu violent, marți seara, la Spitalul de copii din Iași. Flăcările se manifestă la unul dintre etajele superioare.

Publicat in Sanatate
Un tânăr de 26 de ani a fost condamnat la închisoare după ce poliţiştii din cadrul DIICOT i-au descoperit o plantaţie de cannabis în toată regula în satul natal.  Nu mai puţin de nouă saci cu plante halucinogene au confiscat oamenii legii, din ograda botoşăneanului.

Publicat in Moldova
Poliţia Locală Iaşi se laudă pe Facebook cu prinderea unui cerșetor infirm care a reușit să strângă în numai trei ore 463 de lei, „mai mult de jumătate din pensia minimă din țară”, după cum se precizează în postarea de pe rețeaua de socializare.

Publicat in Social
O femeie s-a dezbrăcat până la brâu şi s-a plimbat prin municipiul Suceava cu un autobuz al Societăţii de Transport Public Local. Ea a parcurs aproximatriv zece staţii fără ca taxatoarea din autobuz să o observe. În loc să o ajute, cei care au văzut-o, pietoni şi călători deopotrivă, au filmat-o şi au postat imaginile pe Facebook, scrie „Adevărul”.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Neamț a dispărut în Slovacia, în condiţii misterioase, la doi paşi de soţia lui care-l aştepta în maşină.

Publicat in Moldova
O tânără avocată din Iaşi, în vârstă de 26 de ani, însărcinată, a murit în condiţii suspecte. Tânăra a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia iubitul său, de profesie şi el avocat.

Publicat in Social
Liga Studenților (LS IAȘI) îi solicită premierului Florin Cîțu remanierea lui Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al Educației, acuzând implicarea acestuia în protejarea plagiatorilor cu funcții înalte prin modificările aduse metodologiei de Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), menite să blocheze sesizările noi privind tezele de doctorat plagiate și să amnistieze furtul intelectual. Cîmpeanu atentează la siguranța națională a României, protejând plagiatul și persoanele care ocupă funcții cheie în baza furtului academic, destabilizând astfel statul de drept și compromițând interesele României și ale cetățenilor ei, spun studenții.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3