fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Octombrie 2021

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, sâmbătă, o convorbire telefonică cu prim-ministrul desemnat, Nicolae Ciucă, căruia i-a solicitat un plan concret de măsuri pe termen scurt pentru gestionarea pandemiei, precum şi includerea în programul de guvernare a celor 10 măsuri urgente propuse de PSD în domeniul sanitar, economic şi social, anunță news.ro. Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de conducerea PSD, „în cadrul discuţiei, preşedintele Marcel Ciolacu i-a solicitat premierului desemnat un plan concret de măsuri pe termen scurt pentru reducerea infectărilor şi a deceselor cauzate de COVID-19".

Publicat in Guvern
Un bărbat de 54 de ani a fost înjunghiat mortal de către fiul său, în vârstă de 29 de ani, agresorul aflându-se în custodia poliţiştilor, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Publicat in Social
O filmare extraordinară realizată de fotograful de wildlife Emil Ionescu, care are ca personaj un exemplar de cerb foarte frumos, surprins în Pădurea Dobrovăț, aflată la câțiva kilometri de municipiul Iași.

Publicat in Social
Mircea Sandu a plecat din România săptămâna aceasta, el stabilindu-şi reşedinţa în sudul Franţei, la Nisa, unde este o climă mai blândă, benefică pentru sănătate.

Publicat in Social
Trei persoane au murit pe DN7, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau a lovit un camion. La fața locului se află numeroase echipaje de la SMURD și ambulanță, pompieri și Poliție.

Publicat in Social