fbpx
 
Trei interlopi dintr-un clan din București au măcelărit un bărbat, la o petrecere unde au participat Alex Velea, Antonia și Alina Eremia

Trei interlopi dintr-un clan din București au măcelărit un bărbat, la o petrecere unde au participat Alex Velea, Antonia și Alina Eremia


Indivizii care au ucis un bărbat la un hotel din Moroeni sunt dintr-un clan din București, iar crima s-a produs la o petrecere la care au participat Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Trei indivizi, cu vârste între 19 și 32 de ani au fost reținuți, după ce au fost blocați în trafic, când încercau să fugă spre București. Potrivit unor surse judiciare, din cercetări polițiștii au stabilit succesiunea evenimentelor care au dus la uciderea unui bărbat de 41 de ani din Târgoviște, relatează Știrile PRO TV.

Polițiștii și procurorii au stabilit că la petrecerea la care au participat și vedete, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs un scandal, în urma căruia bărbatul de 41 de ani a fost înjunghiat cu macetele de doi dintre cei trei indivizi. Anchetatorii vor stabili, în orele și zilele următoare, care a fost participația fiecăruia dintre cei trei suspecți la comiterea crimei. Indivizii fac parte dintr-un clan de interlopi cunoscut în București, Fabian, iar soția unuia dintre cei trei suspecți este din clanul Duduianu, arată sursa citată.

Mai mulți martori au relatat polițiștilor că scandalul a pornit după ce soția victimei, bărbatul de 41 de ani din Târgoviște, s-a urcat pe scaun ca să danseze pe ritmurile orientale. Cei trei indivizi au observat-o și au început să-și dea coate, schimbând și replici care l-au deranjat pe soțul femeii. Victima a sărit cu pumnii la unul dintre cei trei indivizi, dar acesta a scos maceta și l-a fugărit, împreună cu ceilalți doi, prin tot restaurantul, până în spatele tejghelei, unde l-au înjunghiat. Bărbatul a reușit să fugă apoi până în parcare, unde a fost tăiat a doua oară. Victima nu a supraviețuit până la sosirea echipajelor de urgență.

După crimă, indivizii au fugit cu mașina și au fost găsiți la cabana Cuibul cu Dor, de unde mai aveau câțiva kilometri până la drumul care duce spre Sinaia. De acolo, urmau să se întoarcă la București, unde plănuiau să fugă și să se ascundă. Polițiștii au găsit în mașina unuia dintre ei un pistol.

Doi dintre suspecți se numesc Marin George Armando și Marin Luis Fabian, potrivit surselor citate.

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi în acest caz se află în custodia Poliţiei, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Suspecţii - trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani - se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind în curs de desfăşurare.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: