fbpx
 
Vestul Sălbatic! Tâlhării în plină stradă, la Iași: persoane atacate cu o violență ieșită din comun (VIDEO)

Vestul Sălbatic! Tâlhării în plină stradă, la Iași: persoane atacate cu o violență ieșită din comun (VIDEO)


Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere din Iaşi, unde mai mulţi bărbaţi au fost bătuţi cu sălbăticie în plină stradă de trei indivizi care le-au furat banii din portofel şi telefoanele mobile. Faptele s-au petrecut la un interval de doar câteva zile una de cealaltă, iar modul de operare este acelaşi.

Pe imaginile care au dus la identificarea şi prinderea celor trei se vede cum îşi atacă victimele din senin, cu o violenţă ieşită din comun. Practic, cei loviţi şi deposedaţi de bunuri nu au avut nicio şansă să se apere.

Video: Youtube/Atenție Poliția Iași

Sunt trei astfel de cazuri care au putut fi probate de poliţişti. Prejudiciul total a fost estimat la aproape 3.000 de lei.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, doi din comuna Răducăneni și unul din municipiul Iași, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei doi tineri, de 20 de ani, prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani, unui bărbat, de 34 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

La data de 03 februarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani, unui tânăr, de 22 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400 de lei.

La aceeași dată, tot pe raza municipiului Iași și utilizând același mod de acțiune, cei trei tineri i-ar fi sustras un telefon mobil și un portofel, cu acte și bani, unui tânăr, de 19 ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 870 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 februarie a.c., cei trei tineri au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 15 februarie, Judecătoria Iași a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor trei tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată în formă continuată”, se arată în comunicatul Poliției ieșene.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: