fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Ianuarie 2021

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs astăzi în judeţul Iaşi, unde un copil de doar 11 ani a acroşat, cu maşina pe care o conducea, un alt minor, în vârstă de 8 ani.

Publicat in Social
Numărul de elevi din clasele de început de ciclu în învăţământul liceal cu frecvenţă - zi se va reduce, a decis ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu.

Publicat in Educatie
Fostul premier şi preşedinte al PSD Viorica Dăncilă l-a acuzat, joi, pe actualul lider al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, de faptul că a trădat-o, ea exprimându-şi regretul că l-a susţinut pe acesta, în mandatul trecut, pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Publicat in Parlament
Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, pompierii acţionând mai bine de trei ore pentru lichidarea focului.

Publicat in Moldova
Polițiștii din Vâlcea au depistat doi bărbați care ar fi sustras bani din locuința unui bătrân, după ce ar fi pătruns în casa lui prin uzurparea de calități oficiale.

Publicat in Justitie
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat astăzi patru percheziții domiciliare, în judeţul Sibiu, la imobilele unui tânăr de 25 de ani, bănuit de pornografie infantilă și corupere sexuală a minorilor.

Publicat in Justitie
Angajații de la morga Institutului de Medicină Legală din Capitală ar fi trimis din greșeală cadavrul unui francez în SUA.

Publicat in Social
Autostrada Unirii A8, de la Tg. Mureș la Iași și Ungheni e în diferite etape de implementare, iar pe sectorul cel mai greu, pe zona montană, e în derulare o revizuire de SF care are probleme. Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat pentru HotNews că ar vrea ca până la finalul anului să liciteze la proiectare și execuție capetele de la Tg. Mureș și Tg. Neamț, iar pe zona montană „să vedem cum putem găsi niște soluții care să fie mai ușor implementabile, mai rapid de construit” .

Publicat in Administratie Locala
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 21 ianuarie, alte 2.878 de infecții cu coronavirus și 69 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, că l-a demis pe șeful interimar al Direcției de Mediu din PMB, pentru că a autorizat tăierea a 22 de copaci „în plin centrul Capitalei”.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3