fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 30 Aprilie 2024

Codurile bonus pentru cazinourile online reprezintă una dintre cele mai atractive modalități prin care jucătorii pot îmbunătăți experiența de joc și își pot mări șansele de câștig. Aceste coduri sunt oferite frecvent ca parte a promoțiilor și pot include diverse beneficii, de la rotiri gratuite și bonusuri fără depunere, până la fonduri suplimentare adăugate direct în contul jucătorului. Utilizarea codurilor bonus nu doar că adaugă valoare jocului, dar oferă și oportunitatea de a explora diferite jocuri fără un risc financiar semnificativ.

Publicat in Timp Liber

În 2023 și 2024, dosarele penale ale liberalului Costel Alexe s-au blocat convenabil, 10 luni însumat, la Curtea de Apel Iași și Înalta Curte de Casație și Justiție

La Înalta Curte, în Dosarul Tabla, prima decizie de la Camera Preliminară a fost anunțată pe 6 iunie 2023, iar noul dosar după apeluri a fost înregistrat pe 25 octombrie

La Curtea de Apel Iași, decizia definitivă de la Camera Preliminară din Dosarul Școala de Arte a fost pronunțată pe 17 octombrie 2023, iar dosarul a fost returnat la Tribunal pe 27 martie 2024

Legea spune că durata unei proceduri la Camera Preliminară poate dura maximum 60 de zile


Publicat in Anchete
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai, au anunţat, marţi, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Publicat in Alte Sporturi
Mai multe arme au fost ridicate de poliţiştii din judeţul Constanţa din locuinţele unui bărbat de 26 de ani din Medgidia.

Publicat in Social
Fostul premier Victor Ponta a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanţelor, DNA şi pe procurorul Jean Uncheşelu, cel care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni - Rovinari şi în care acesta a fost achitat defintiv la sfârşitul anului trecut.

Publicat in Justitie
Un asistent medical de la un spital din Târgovişte a fost reţinut, fiind acuzat că a agresat fizic două minore, de 13 şi 17 ani, internate la secţia de Psihiatrie.

Publicat in Sanatate
Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupată de un titular.

Publicat in Educatie
O fetiţă de patru ani a murit luni în judeţul Călăraşi după ce ar fi consumat peşte, cauza posibilă fiind o toxiinfecţie alimentară.

Publicat in Sanatate
Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracțională a unei persoane (cetățean străin), cercetată pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Publicat in Social
Un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, a fost prins, marţi, de poliţiştii clujeni în timp ce transporta 200.000 de ţigări de contrabandă cu o autoutilitară, el fiind oprit pe autostrada A3.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3