fbpx
 
Mirror Mirror

Un tânăr englez de 25 de ani a fost ucis fără milă de iubita cu 20 de ani mai în vârstă. Părinții trag un semnal de alarmă


O familie a implorat-o pe iubita mult mai mare a fiului lor să-l lase în pace și să găsească pe altcineva înainte ca ea să-l înjunghie până la moarte, scrie Mirror.co.uk.

Kasey Anderson a murit înainte de a împlini 25 de ani, după ce a fost înjunghiat de partenera lui, Natalie Bennett, în vârstă de 47 de ani, care l-a înjunghiat în inimă.

Tatăl său Graham Anderson și mama vitregă Jackie Morrey au făcut tot posibilul pentru a-l salva din ghearele lui Bennett și l-au avertizat că în cele din urmă îl va ucide.

Femeia a fost condamnată la închisoare pe viață în noiembrie anul trecut.

Graham, în vârstă de 61 de ani, a spus: „Kasey a fost un băiat foarte drăguț, fericit și cu inimă bună. Îi plăcea să pescuiască și să joace fotbal și a fost la academia lui Everton. Dar când a cunoscut-o pe Bennett, s-a schimbat complet. A venit acasă cu ochi negri și vânătăi, dar cu cât îl imploram mai mult să o părăsească, cu atât își băga mai mult ghearele”.

„Dacă există cineva, care se luptă cu abuzul domestic, bărbat sau femeie, trebuie să vorbească. Nu lăsați timpul să treacă. Să vorbești nu este o slăbiciune, este cea mai mare putere pe care o poți arăta”, a mai transmis tatăl îndurerat.

Kasey, cel mai mare dintre cei patru copii, Molly, Connor și James, s-a născut în aprilie 1998 și a fost crescut de Graham și Jackie, cu ajutorul mătușii sale, Denise. A fost un fotbalist talentat, a jucat pentru Everton FC de-a lungul adolescenței. 

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: