fbpx
 
This Is Not a Hoax the Nazca Alien Autopsies This Is Not a Hoax the Nazca Alien Autopsies

„Mumiile extraterestre" cu trei degete din Peru, posibil „o nouă specie” din altă parte a galaxiei. Dezvăluiri fulminante


„Mumiile extraterestre" descoperite în Peru și ar putea fi o „nouă specie", posibil de pe o altă planetă. Rămășițele sunt diferite față de alte asemenea descoperiri făcute până în prezent.

După ce mai multe „mumii extraterestre” au apărut în Peru, cei doi realizatori de filme documentare, Serena DC și Michael Mazzola, care susțin că le-au radiografiat, consideră că ar putea fi "de undeva din altă parte a galaxiei".

Cercetătorii spun despre aceste ființe cu trei degete că sunt diferite de cele studiate în prezent de cercetătorii mexicani și peruani după descoperirile anterioare.

Scheletele ar fi fost descoperite într-o mină în munte, iar una din ființe are aproximativ 1,80 m înălțime, arată publicația Daily Star.

Serena și Michael promit că vor dezvălui mai multe despre mumii la o conferință de presă în West Hollywood, California, marțea viitoare, pe 12 martie. Ei susțin că ființele au o vechime de peste 1.000 de ani și au un ADN „30% necunoscut". De asemenea, ei consideră că specimenele prezintă semne de „inginerie genetică".

This Is Not a Hoax the Nazca Alien Autopsies

Serena a declarat: „Am plecat în Peru cu foarte puține speranțe și așteptări. Și ne-am întors realizând, ca oameni inteligenți și raționali, că există o poveste amplă, cu implicații uriașe, care ar putea schimba cu adevărat evoluția umanității. Nu spunem acum că am găsit extratereștrii. Dar credem că am găsit o nouă specie și trebuie să facem teste ADN pentru a afla de unde provine.

Există o mică șansă să fie din altă parte a galaxiei. Și dacă ar fi fost, cât de tare este asta? Dar ceea ce știm în mod categoric este că aceste ființe nu au fost construite fizic de către oameni.

Ele sunt reale. S-au născut, au trăit și apoi au murit. Și în timpul acestei perioade de viață, au mers - unul dintre ei cel puțin trei ani, pentru că uzura oaselor sale indică faptul că atât timp s-au mișcat".

Savanții consideră că este nevoie de mai multe teste ADN pentru a afla cu exactitate de unde provin aceste ființe. Pe lângă noile imagini și rapoarte ale oamenilor de știință, conferința de presă de săptămâna viitoare va implica și testarea în direct a ființelor.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: