fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 04 Mai 2022

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a făcut publice marţi primele date în cazul bărbatului găsit mort în localitatea bihoreană Vârciorog, fiind confirmată informația că acesta a fost ucis de soție, cu o lopată, relatează ebihoreanul.ro

Publicat in Justitie
Un român de 29 de ani, care în urmă cu doi ani a evadat de sub ochii polițiștilor din Austria, a fost prins, miercuri, în județul Cluj.

Publicat in Justitie
Un bărbat a murit, miercuri, după ce s-a răsturnat cu un tractor în localitatea Poiana Negri, a informat ISU Suceava.

Publicat in Moldova
Generalul cu 4 stele Florin Mihalache, fost director adjunct la Serviciul pentru Telecomunicaţii Speciale și a fost prins în flagrant de DNA în timp de primea 75.000 de euro, a fost trimis în judecată.

Publicat in Justitie
Biserica Ortodoxă Rusă l-a atacat miercuri și pe papa Francisc, după ce mai devreme în cursul zilei a criticat și Uniunea Europeană, afirmând că suveranul pontif a folosit „tonul greșit” când l-a îndemnat pe patriarhul Kirill să nu devină „băiatul de altar al lui Putin”, relatează Reuters, conform HotNews.

Publicat in Eveniment
Este alertă în Timiș, după ce un deținut a evadat din secția exterioară a penitenciarului de la Buziaș.

Publicat in Social
În fiecare zi, în România, un copil este violat sau agresat sexual. O dată la trei zile, un copil devine victimă a traficului de persoane, iar un altul este ținta pornografiei infantile.

Publicat in Social
Un bărbat de 39 de ani din Capitală a fost încătușat de polițiștii care i-au spart geamul portierei, după ce omul a refuzat să se legitimeze.

Publicat in Social
Un elicopter militar rus a pătruns scurt timp, miercuri dimineaţă, în spaţiul aerian al Finlandei, în contextul tensiunilor generate de planul Guvernului de la Helsinki privind aderarea la Alianţa Nord-Atlantică.

Publicat in Eveniment
Guvernul l-a numit, miercuri, prefect al Capitalei pe Toni Greblă, fost senator PSD, judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă. El o înlocuiește pe Alexandra Văcaru, care a fost eliberată din funcție.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31