fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 09 Mai 2022

Cotizațiile sunt cu 170.000 de lei mai mari la liberali decât la social-democrați, care sunt mai „săraci”

La nivel național, partidele primesc de la buget, adică de la români, de zece ori mai mulți bani decât strâng din cotizații

Organizațiile de partid ne costă anual 50-60 milioane de euro


Publicat in Anchete

Cotizațiile sunt cu 170.000 de lei mai mari la liberali decât la social-democrați, care sunt mai „săraci”

La nivel național, partidele primesc de la buget, adică de la români, de zece ori mai mulți bani decât strâng din cotizații

Organizațiile de partid ne costă anual 50-60 milioane de euro


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un director al companiei Lukoil a fost găsit mort în pivnița unui șaman din Moscova. Decesul lui Alexander Subbotin vine după valul de sinucideri suspecte, toate după izbucnirea războiului din Ucraina, scrie realitatea.net.

Publicat in Eveniment
Bărbatul acuzat că a dat mai multe spargeri în vile din Pipera, inclusiv în casa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017 a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani şi opt luni de închisoare, anunță News.ro. Decizia este definitivă.

Publicat in Justitie
Un cioban din județul Iași a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce și-a înjunghiat partenera în zona genitală, după ce a făcut o criză de gelozie.

Publicat in Justitie
Fostul premier francez François Fillon a fost condamnat luni de o curte de apel din Paris la 4 ani de închisoare, dintre care unul cu executare, în procesul angajărilor fictive ale soţiei sale, Penelope Fillon, informează AFP.

Publicat in Eveniment
România a pierdut și ultimul meci (2-4 împotriva Ungariei) de la Campionatul Mondial de hochei din Slovenia, iar jucătorii naționalei sunt în centrul unui scandal după ce au cântat imnul Ținutului Secuiesc alături de maghiari. Tanczos Barna, ministrul român al Mediului, este acuzat că a stat în galeria adversarilor la această partidă.

Publicat in Social
Doi bărbați - tată și fiu - sunt dați dispăruți de zece zile, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în Dunăre, în zona Ostrov, din Dolj.

Publicat in Social
Doi jurnaliști ruși, angajați la un site de știri pro-Kremlin, au umplut portalul de articole anti-război, luni dimineață, chiar de Ziua Victoriei.

Publicat in Panorama
Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon" Focşani a demarat o anchetă internă după ce un copil de patru ani a făcut stop cardiac în sala de operaţie şi, în ciuda faptului că medicii au încercat să îl resusciteze aproape trei ore, a decedat, au informat, luni, reprezentanţii unităţii medicale.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31