fbpx
 
Un adolescent a împușcat de șapte ori un bărbat într-un autobuz, în Statele Unite

Un adolescent a împușcat de șapte ori un bărbat într-un autobuz, în Statele Unite


Un adolescent de 13 ani este acuzat că ar fi împușcat mortal un bărbat într-un autobuz din Denver. Incidentul ar fi avut loc în urma unei dispute. Bărbatul s-a apropiat de adolescent și de prietenii săi în timp ce se aflau în autobuz.

Poliția declarase anterior că incidentul din 27 ianuarie au avut loc după o ceartă între adolescent și Richard Sanchez, în vârstă de 60 de ani, din cauza faptului că piciorul bărbatului bloca culoarul autobuzului, scrie ABC News.

Potrivit înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere și a martorilor, bărbatul a schimbat mai întâi câteva cuvinte cu trei minori după ce aceștia s-au urcat în autobuz și l-au călcat pe picior pentru a ajunge în spatele autobuzului, a declarat poliția.

La scurt timp după ce adolescentul s-a așezat pe un scaun din spatele autobuzului, bărbatul s-a apropiat de el și i-ar fi adresat câteva cuvinte jignitoare. Adolescentul a băgat mâna în hanorac, a scos un pistol și a tras șapte focuri de armă, se arată în declarație.

Adolescentul de 13 ani și ceilalți doi minori au coborât apoi din autobuz, trecând peste bărbatul care se prăbușise lângă ușa din spate a autobuzului. Unul dintre ceilalți minori era, de asemenea, aparent înarmat, se arată în raport.

O strângere de fonduri online organizată de familia bărbatului precizează că acesta se îndrepta spre casă, spre fiicele și nepoții săi, când a fost împușcat.

Declarația a fost publicată după ce procurorii au confirmat că adolescentul a fost acuzat de crimă și de alte infracțiuni.

Biroul procurorului districtual din Denver încă se gândește dacă va încerca să îl urmărească pe tânărul de 13 ani ca adult, o decizie care va fi în cele din urmă la latitudinea unui judecător, a declarat joi purtătorul de cuvânt al biroului, Maro Casparian.

Numele adolescentului nu a fost dezvăluit deoarece este minor.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31