fbpx
 

Bate vânt de retrogradare în Copou! Poli Iași, învinsă în deplasare de Viitorul lui Hagi (VIDEO)


Politehnica Iași a fost învinsă astăzi, în deplasare, scor 1-2 (1-1), de FC Viitorul, în primul meci după pauza cauzată de pandemia de COVID-19.

Au marcat: Ciobanu '26, Ghita 72 / Passaglia '38.

Min. 26, scor 1-0: Ciobanu a marcat cu șut de la 20 de metri, balonul fiind deviat în plasă de Omoh;

Min. 38, scor 1-1: Omoh a centrat în marginea careului mare, Passaglia a preluat și a șutat imparabil în dreapta portarului Cabuz;

Min. 72, scor 2-1: Ghiță a marcat cu capul după o centrare din lovitură liberă, de pe partea stângă, a lui Iancu.

Prima repriză a fost dominată autoritar de elevii lui Hagi și doar imprecizia la finalizare a făcut ca scorul să se păstreze alb până în minutul 26, atunci când gazdele au deschis scorul după o lovitură liberă. Ieșenii pot acuza și ghinionul la acea fază, mingea fiind deviată nefericit în poartă de Omoh.

După primirea golului, ieșenii au început să iasă la joc și, la o fază care nu anunța nimic, Passaglia a prins un șut perfect din margine careului, restabilind egalitatea.

Golul victoriei gazdelor a fost reușit în minutul 72, după o lovitură liberă executată de Ciobanu. Ghiță a înscris cu capul din careu.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iași este pe loc de baraj, la un punct de retrogradare.

FC Viitorul: Căbuz - Boboc (Dussaut '46), Mladen, Ghiță, C. Ganea (L. Munteanu '46) - Ciobanu, Artean (Edjouma '46), Achim - Iancu (Casap '77), Rivaldinho (Chitu '77), G. Ganea. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Poli Iasi: Rusu - Gradinaru, Mihalache, Frăsinescu, Serban - Chacana (Cabral '79), De Iriondo (Fomba 79), Passaglia, Horsia (Platini '60) - Andrei Cristea (Breevled '67), Omoh (Habibou '79). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: Achim '44, Edjouma '52, Ciobanu '84, Dussaut '90+2 / De Iriondo '67, Frăsinescu '81

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Mircea Orbulet si Marius Marchidanu. Arbitru de rezerva a fost Andrei Chivulete. Observator de arbitri a fost Alexandru Deaconu.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul - 27 de puncte, Sepsi - 20 puncte, Hermannstadt - 18 puncte, Dinamo - 17 puncte (un joc mai puțin), FC Voluntari - 15 puncte, Poli Iași - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte (un joc mai puțin), Chindia Târgoviște - 14 puncte.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: