fbpx
 
X (Twitter) X (Twitter)

Un spital din Franța a fost evacuat după ce un bătrân a venit la Urgențe cu un obuz din Primul Război Mondial înfipt în fund


Medicii dintr-un spital din Franța au rămas șocați după ce un bărbat a ajuns la Urgențe cu un proiectil din Primul Război Mondial înfipt în rect.

Cazul din 2022, din nou mediatizat, a declanșat la acea vreme o alertă cu bombă în spital și a dus la evacuarea parțială a acestuia, după ce bărbatul de 88 de ani a venit să ceară ajutor.

„Sâmbătă seara, între orele 21:00 și 23:30, a avut loc o urgență care a necesitat intervenția personalului de dezamorsare a bombelor, evacuarea urgențelor pentru adulți și pediatrie, precum și devierea urgențelor primite”, a declarat un purtător de cuvânt al Spitalului Sainte Musse din Toulon, potrivit Unilad.

Când pirotehniștii au ajuns la spital, după ce au examinat bărbatul, au stabilit că era puțin probabil ca proiectilul de artilerie - care avea o lungime de opt centimetri și o lățime de peste doi centimetri - să explodeze în interiorul acestuia.

„A trebuit să gestionăm riscul într-un cadru reactiv. Am luat toate măsurile de precauție", a dăugat el.

De îndată ce geniștii au clarificat situația, medicii au început sarcina periculoasă de a încerca să scoată explozibilul din rectul bărbatului, despre care se presupune că a fost introdus în scopuri sexuale.

Cu toate acestea, ei nu au reușit să înțeleagă alegerea obiectului, unul dintre medici remarcând: "Un măr, un mango sau chiar un tub de spumă de ras, suntem obișnuiți să găsim obiecte neobișnuite inserate acolo unde nu ar trebui să fie. Dar un proiectil? Niciodată!".

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31