fbpx
 
Alertă în Bacău! Tânără omorâtă în bătaie și abandonată într-o mașină

Alertă în Bacău! Tânără omorâtă în bătaie și abandonată într-o mașină


Este stare de alertă în Bacău după ce o femeie a fost descoperită marți seară fără viață într-o mașină, în apropiere de un canal de fugă din oraș.

Pompierii care au găsit-o pe victimă au fost trimiși acolo de un bărbat care a sunat la 112 și a anunțat că un prieten i-a spus că și-a omorât iubita și se pregătește să se sinucidă.

Deocamdată, anchetatorii nu au dat de urma presupusului criminal. Miercuri, pe lumină, militarii se vor întoarce în zonă și îl vor căuta în apă cu ajutorul unei bărci.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 16:45. Un bărbat anunţa, speriat, că prietenul lui i-a spus că şi-a omorât iubita şi că vrea să îşi pună capăt zilelor. Un echipaj de pompieri a mers în zona canalului din oraş, unde cel care a dat alarma bănuia că se află amicul lui. Acolo, militarii au găsit o maşină în care zăcea, fără suflare, o femeie.

La fața locului a ajuns şi o ambulanţă.

Cristian Goroneanu, medic ambulanta Bacău: „A fost identificată o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 30 de ani, găsită decedata, cu multiple semne de violenta prezente. Nu am putut face altceva decât să constatăm decesul. Urmează a fi stabilit exact felul în care s-a produs decesul.”

Criminaliştii fac acum cercetări în acest caz.

Deocamdată însă, nici urmă de soţul victimei, cel care ar fi anunţat că o va ucide pe femeie.

Poliţiştii au început să-i audieze pe apropiaţii celor doi.

Cristinel Ciocântă, şef secţia penală Parchetul Tribunalului: „Într-un autoturism a fost găsit cadavrul unei femei. La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă formată din procuror şi lucrători de poliţie care au început cercetările. Exista suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor.”

Potrivit primelor date, cei doi au o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate. Înainte de apelul la 112, erau împreună cu mama victimei. La un moment dat, au lăsat copilul cu aceasta şi au spus că merg în oraş. Se pare că bărbatul o bănuia pe femeie de infidelitate şi nu ar fi fost pentru prima dată când se certau din acest motiv. Cuplul a locuit în străinătate şi a revenit de curând în ţară.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31