fbpx
 
O celebră influenceriță vegană din Rusia a murit în mod misterios

O celebră influenceriță vegană din Rusia a murit în mod misterios


O influenceriță vegană din Rusia, în vârstă de 39 de ani, a încercat să trăiască cu o dietă bazată doar pe fructe.

Prietenii acesteia au spus că „părea epuizată" și au început să deveniă îngrijorați pentru sănătatea ei.

Zhanna Samsonova a scris pe Instagram, cu câteva zile înainte de a muri, pe 21 iulie, că „viața nu are sens".

„Viața este lipsită de sens, dar merită trăită cu condiția să recunoști că este lipsită de sens", este ultima sa postare de pe Instagram.

Prietenii au declarat că Zhanna, o influenceriță din Rusia preocupată de diete și un stil de viață sănătos, „a murit de foame". Cauza oficială a morții nu a fost încă publicată, conform Mirror.

Influencerița, cunoscută sub numele de Zhanna D'Art, a explicat că, timp de patru ani, s-a hrănit doar cu fructe, germeni din semințe de floarea-soarelui, smoothie-uri și sucuri naturale.

„În urmă cu câteva luni, în Sri Lanka, ea arăta deja epuizată. Locuiam la un etaj deasupra ei și în fiecare zi mă temeam să nu-i găsesc corpul fără viață dimineața. Am convins-o să se trateze, dar nu a reușit", a declarat recent un prieten al femeii.

Mama ei, Vera Samsonova, a declarat că fiica ei a luat o „infecție asemănătoare holerei" cu doar câteva ore înainte de a zbura spre casă.

Zhanna a fost un promotor activ al stilului de viață vegan.

„Mănânc mâncare simplă, deși am multă experiență ca bucătar raw food. Îmi place să-mi creez propriile rețete și să inspir oamenii să mănânce mai sănătos. În ultimii patru ani, dieta mea a fost formată doar din fructe, germeni din semințe de floarea-soarelui, smoothie-uri de fructe și sucuri”, a spus ea într-o postare.

„Am ajuns la acest nivel abia după cinci ani în care am urmat o dietă complet raw vegană. Îmi văd corpul și mintea transformându-se în fiecare zi. Îmi iubesc noul meu eu și nu mai trec niciodată la obiceiurile pe care le foloseam înainte", a mai spus ea.

Mulți dintre urmăritorii ei devotați au refuzat însă să creadă că Zhanna a murit din cauza alegerilor ei alimentare, susținând în schimb că influencerița ar fi fost ucisă de substanțele chimice din fructele pe care le mânca. Familia Zhannei așteaptă acum un raport medical și un certificat de deces care să arate cauza oficială a morții sale.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: