fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 Aprilie 2023

Mark Titley a fost filmat în timp ce lua 60 de lire sterline din casa unei femei în vârstă de 94 de ani, la doar câteva momente după ce aceasta s-a prăbușit în grădină și a murit. Bărbatul a scăpat doar cu o condamnare cu suspendare.

Publicat in Panorama
Fondatorul unei companii de mobilă din Republica Moldova, care este acuzat că ar fi înșelat cel puțin 140 de persoane din România și Republica Moldova, a evadat din arestul la domiciliu.

Publicat in Moldova
Un fost jandarm din județul Iași, în vârstă de 45 de ani, pensionar, este anchetat pentru că și-ar fi ucis mama în bătaie joi noaptea.

Publicat in Justitie
O anchetă este în desfășurare după ce peste 400 de telefoane iPhone și alte device-uri au fost furate duminică, 3 aprilie, din magazinul Apple din Alderwood Mall, un centru comercial din Lynnwood, Washington.

Publicat in Panorama
Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost castrat după ce a fost bătut crunt de profesorii săi.  

Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 57 de ani, angajat al Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani, a fost găsit mort, în cursul dimineţii de vineri, în spaţiul de odihnă, potrivit unui anunţ făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Publicat in Social
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au efectuat cinci percheziţii domiciliare în localitatea Sascut, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiunea de tăinuire în legătură cu motoare de bărci furate din Suedia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Publicat in Moldova
Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT au reţinut 13 persoane, într-un dosar privind vânzarea de droguri în apropierea unor unităţi de învăţământ.

Publicat in Justitie
Vinuri de colecție, whisky-uri și șampanii vechi și foarte vechi, dar și trabucuri în ediții limitate, care nu se pot cumpăra din magazine sau de la dealeri, ci se pot identifica doar în pivnițele și colecțiile pasionaților, se reunesc în Licitația de Whisky, Vinuri și Trabucuri de Colecție – un eveniment rar pentru colecționari, ce va avea loc săptămâna viitoare miercuri, 12 aprilie.

Publicat in Social
Controalele derulate la mijlocul acestei săptămâni la mai mulți agenți economici care derulează afaceri în domeniul materialului lemnos în județul Suceava s-au lăsat cu amenzi de peste 50.000 de lei. Polițiștii și reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava au mai decis și confiscarea unor cantități importante de material lemnos pentru care firmele verificate nu au putut prezenta documente justificative.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3