fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 26 Iunie 2023

Imagini revoltătoare au fost surprinse pe Transfăgărășan și au ajuns la poliție.

Publicat in Social
O tânără din Bulgaria s-a dezbrăcat complet înainte ca avionul în care se afla să decoleze. A fost nevoie de intervenția autorităților pentru a o scoate din aeronavă, aceasta chiar atacând unul dintre polițiști, potrivit Bild.

Publicat in Panorama
Nu am vrut să răsturnăm guvernul", a afirmat luni Evgheni Prigojin în primul mesaj public după revolta de sâmbătă a companiei sale de mercenari, Wagner.

Publicat in Eveniment
Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989 i-a retras premierului Marcel Ciolacu certificatul de „luptător cu rol determinant".

Publicat in Guvern
O expresie al cărei sens trebuia explicat la proba de Limba română a examenului de bacalaureat avea luni la prânz cele mai multe căutări pe dexonline.

Publicat in Educatie
Savantul rus Valeri Golubkin de la Departamentul de Aero-hidromecanică Aplicată al Institutului de Fizică şi Tehnologie din Moscova a fost condamnat luni la 12 ani de închisoare pentru trădare prin transmiterea de secrete de stat ale Rusiei către „reprezentanţi ai unor organizaţii străine", informează Reuters.

Publicat in Eveniment
Compania Dan Air intenţionează să suspende operarea zborurilor de pe aeroportul Braşov, din cauza lipsei infrastructurii necesare, au anunţat reprezentanţii companiei.

Publicat in Administratie Locala
Camera Deputaţilor a adoptat, luni, proiectul de lege privind pensiile speciale, actul normativ urmând să se întoarcă la Senat pe motiv că au fost aprobate mai multe amendamente care „generează deosebiri majore de conţinut juridic" faţă de forma adoptată anterior de Senat.

Publicat in Parlament
Îți sună cunoscut acest vechi proverb? Interesant e faptul că înțelepciunea populară nu este deloc departe de concluziile celor mai recente studii științifice. Dincolo de faptul că vitamina D, care se produce în corpul tău atunci când stai la soare, ajută la creșterea imunității și la asimilarea calciului în oase, razele solare sunt un foarte bun antidot împotriva stresului, depresiei și anxietății. Nu mai este demult un secret faptul că în țările nordice în special, acolo unde oamenii nu au parte de soare decât pentru o scurtă perioadă anual, starea de spirit a locuitorilor este una scăzută, deși nivelul de trai este unul ridicat. Iar viața modernă aglomerată și ocupațiile actuale, tot mai sedentare, nu ne ajută deloc la îmbunătățirea sănătății fizice și psihice. Motiv pentru care este bine să iei chiar tu inițiativa și deciziile adecvate, pentru a trăi cât mai confortabil pe termen lung. În primul rând, e important să obții un echilibru constant între viața profesională și cea personală. Pentru asta, este nevoie să îți planifici cât mai eficient timpul și spațiul – mai ales spațiul de locuit.

Publicat in Imobiliare
Orice construcție trebuie să fie ridicată respectând o serie de norme geotehnice și de siguranță. Fundația este foarte importantă pentru orice imobil și tocmai din acest motiv dezvoltarea proiectului imobiliar DIMINEȚII by INAMSTRO începe prin consolidarea terenului și prin realizarea fundației pe baza piloților prefabricați din beton.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 2