fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 Iunie 2023

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că 40 de angajaţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti, împreună cu membrii de familie, urmează să părăsească teritoriul României la bordul unei aeronave civile aparţinând unei companii aeriene ruseşti.

Publicat in Guvern
Atacul a avut loc în timp ce cetățeanul străin era escortat de polițiști pentru a fi returnat în avion. Acesta a luat arma unui polițist de frontieră și a rănit mortal două persoane, transmite Agora.

Publicat in Moldova
Polonia a arestat un jucător rus de hochei pe gheaţă sub acuzaţia de spionaj, au anunţat vineri procurorii, precizând că este a 14-a persoană arestată dintr-o reţea de spionaj, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Publicat in Panorama
Actorul Florin Busuioc a fost desemnat, vineri, „Cetăţean de Onoare" al municipiului Hunedoara, într-o şedinţă a Consiliului Local.

Publicat in Vedete
Sute de mașini cu probleme au fost lăsate să circule pe drumurile din România după ce un bărbat care pretindea că este angajat la Registrul Auto Român le cerea inginerilor să le avizeze certificatele de înmatriculare.

Publicat in Social
Serviciul de securitate al Rusiei, FSB (ex KGB) ar fi primit ordinul să îl asasineze pe liderul grupului paralamilitar Wagner, Evgheni Prigojin.

Publicat in Eveniment
Pictorul român Victor Man, în vârstă de 49 de ani, a vândut, prin casa de licitații Christie's din Londra, lucrarea „Lumea din interior” cu două milioane de euro.

Publicat in Social
Un şoim călător cu o fractură deschisă la o aripă a fost salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor, care au găsit pasărea şi au dus-o la o clinică veterinară, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Publicat in Social
Mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi în cadrul unui sondaj realizat în Republica Moldova se pronunţă împotriva unirii cu România, în favoarea aderării la UE şi împotriva intrării în NATO.

Publicat in Moldova
Trupul unui bărbat decedat, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în scara unui bloc din Câmpina, județul Prahova, vineri dimineață. O persoană a alertat poliția, iar ofițerii au luat în custodie o femeie.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3