fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 August 2020

Oficiali ruşi din domeniul sanitar şi-au dat vineri acordul pentru transferul în Germania a opozantului Aleksei Navalnîi, care se află în prezent în comă într-un spital din Siberia, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Publicat in Eveniment
Un mic meteorit poros a căzut în Costa Rica la 23 aprilie 2019, iar în interiorul său s-ar putea afla „cărămizile vieţii” - un cocktail de substanţe organice considerate de oamenii de ştiinţă necesare pentru apariţia vieţii, relatează Live Science și Agerpres.

Publicat in Panorama
Un bărbat a căzut, vineri după-amiază, de la etajul 11 al unui hotel din centrul municipiului Arad. Echipele de prim-ajutor care s-au deplasat la fața locului au constatat decesul acestuia.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri alte 1.392 de infecții cu coronavirus, dintr-un total de 25.363 de teste. Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Publicat in Sanatate
Sunt suspiciuni de crimă într-o comună din Bacău unde o femeie de 33 de ani a fost găsită fără suflare în casa ei.

Publicat in Moldova
Un profesor de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi prezintă într-o lucrare ştiinţifică ipoteza medicală conform căreia exerciţiile fizice practicate cu moderaţie pot preveni formele grave ale infecţiei cu COVID-19.

Publicat in Educatie
Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel București a respins, vineri, ca neîntemeiată contestația sa la executare. Decizia este definitivă.

Publicat in Justitie
Senatorul Lucian Romaşcanu este suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, a anunţat vineri preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Publicat in Parlament

Invitat: Dorin Dobrincu, presedinte Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei

 


Publicat in Reporter TV
Un organism din structura Parlamentului României, Consiliul Legislativ, continuă să se afle într-o situație bizară. Este singura instituție din România a cărei conducere este numită în funcție pe viață. Legea de funcționare nu are prevăzută o durată maximă a mandatului conducerii și nici nu există o procedură de revocare din funcție. Există doar procedura de numire în funcție. De altfel, actualul președinte se află în această postură de 19 ani, din 2001. Singurele persoane din conducere care au CV-ul publicat pe site sunt președintele Secției de Drept Privat și secretarul general. Despre ceilalți șefi publicul nu poate afla nimic de pe site-ul Consiliului Legislativ.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31