fbpx
 
Youtube Youtube

Răzbunarea bărbatului înșelat. Iubita sa și invitații la petrecere credeau că o va cere în căsătorie. N-a fost să fie! (VIDEO)


O cerere în căsătorie a evoluat într-o situație dramatică, asemănătoare unei intrigante scene de telenovelă, în urmă cu câteva săptămâni, în Torino.

Protagonistul, care a adunat în jur de 50 de invitați, cu pretextul sărbătoririi logodnei sale cu Cristina Seymandi, o femeie în vârstă de 47 de ani, fostă colaboratoare a primăriței Chiara Appendino din Torino, este Mario Segre, un cunoscut contabil și bancher în vârstă de 68 de ani.

În ciuda așteptărilor invitațilorcă va anunța data nunții, Mario Segre a ales să scoată la iveală adevărul despre partenera sa, aducându-i acesteia acuzații grave, conform informațiilor furnizate de ziarul La Repubblica, scrie rotalianul.

Cei doi, care au trecut prin căsătorii eșuate și au copii din relațiile anterioare, formau un cuplu de trei ani și planificau să-și unească destinele în toamna acestui an.

Fericitul eveniment a luat o turnură surprinzătoare când Segre a descoperit, bazându-se pe niște fotografii, că partenera sa avusese o aventură cu un avocat.

Astfel, Mario Segre a ales să dezvăluie trădarea logodnicei sale chiar în cadrul petrecerii programate să anunțe data nunții lor, în fața tuturor invitaților, transformând un moment așteptat într-unul tensionat.

În fața oamenilor șocați, a ținut un discurs neașteptat în care a spus: „Doresc să îi ofer libertatea de a-și urma inima către un avocat renumit, pentru care, evident, simte mai mult decât pentru mine (...) Și știu că înainte de asta, a avut o relație și cu un antreprenor cunoscut”.

În timpul discursului său, el a continuat: „Dragi prieteni, nu vreau să par în fața voastră ca un bărbat înșelat. Dar abilitatea ei de a povesti este atât de mare încât nu pot să las doar aceasta să fie singura versiune a motivului pentru care pun capăt relației cu ea în această seară. Este vorba pur și simplu de infidelitate, chiar înainte de căsătorie. Sunt profund dezamăgit și sufletul meu este sfâșiat”.

La final, și-a îndreptat cuvintele direct către femeie, sugerându-i să își petreacă luna de miere în Mykonos, destinația pe care o planificaseră inițial, împreună cu avocatul ei, adăugând că totul a fost deja plătit.

Mario Segre a subliniat, de asemenea, că își păstrează respectul profesional față de ea și că, după întoarcerea sa, poate discuta despre o posibilă colaborare profesională în continuare. Cristina Seymandi nu a rostit niciun cuvânt în timpul discursului, iar atmosfera a devenit tensionată și rece.

În pofida acestor evenimente, într-un articol publicat în ziarul La Stampa, Cristina Seymandi a anunțat că intenționează să ia măsuri legale împotriva fostului său partener.


Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31