fbpx
 
Acoperișuri verzi pe blocurile din Marmura Residence Acoperișuri verzi pe blocurile din Marmura Residence

Alte proiecte “brownfield” ale Prime Kapital: cum transformi fabrici abandonate în cartiere moderne, pline de verdeață


Terasele blocurilor din Marmura Residence au acoperișuri verzi. Un alt proiect, Avalon, este constituit de vile, apartamente și case urbane într-un mediu curat, sigur, dinamic. Prime Kapital transformă rezidențialul din România: servicii, relaxare, distracție, nu doar cartiere-dormitor

Proiectul ce va fi dezvoltat de Prime Kapital la Iași, pe Calea Chișinăului, botezat Silk District, nu este primul de acest tip. Compania are în curs de construcție alte două mega-investiții imobiliare: Marmura Residence și Avalon Estate.

465 de apartamente în Bucureștii Noi
Dezvoltat în Bucureștii Noi, Marmura Residence se află în prezent în faza avansată de edificare. Proiectul se întinde pe un teren de 1,5 ha și oferă 465 de apartamente (studio dublu, dar și apartamente cu 2, 3 și 4 camere) și 6 birouri private.
Au fost vândute deja peste 60% din toate clădirile scoase la vânzare (4 clădiri din totalul de 5). Predarea apartamentelor va începe în trimestrul IV 2021, iar dezvoltatorul se așteaptă să finalizeze întreaga investiție până în trimestrul I 2022.
Marmura Residence este un proiect brownfield care transformă zona unei fabrici abandonate într-un spațiu curat, dinamic și sigur.

 

Viitoarele case din proiectul Avalon, pe malul unui lac în București

Marmura Residence în cifre:

  • 5.000 mp de spații verzi
  • 1.700 mp de spații de retail și servicii
  • 700 mp de terase verzi pe acoperiș
  • 608 locuri de parcare
  • 465 de apartamente
  • un lounge privat de 230 mp

 Avalon: lac, parc privat, piscină, sală de fitness

Tot în București, dezvoltat pe un teren de 8,1 hectare, Avalon Estate este un concept rezidențial unic pe piață, de tipul gated community. Va găzdui 746 de apartamente și case personalizate (vile, apartamente și case urbane - tip Townhouse), cu planuri variate.
Proiectul oferă densitate redusă (regim maxim de înălțime de 4 etaje), parcări subterane sau acoperite, zone exclusiv pietonale, acces la lac și la un parc privat.

Totodată, acesta include un club privat cu grădină, piscină exterioară, restaurant, două studiouri de fitness și spații de retail. Peste 2,8 hectare sunt dedicate spațiilor verzi și de agrement atent planificate.

Spațiile verzi din cartierul Marmura – Bucureștii Noi

Prime Kapital transformă peisajul rezidențial din România
Avalon Estate este, de asemenea, în curs de construcție. Prima fază a proiectului, ce cuprinde aproximativ o treime din total, a demarat în septembrie 2020. Finalizarea întregului proiect este estimată în 2024, cu primele 258 de unități livrate și locuite în trimestrul I din 2022, împreună cu 50% din infrastructură și căi de acces, zona de club, piscina naturală și parcul din zona lacului.

Maggie Maggie Kitshoff, Residential Partner Prime Kapital, a explicat planurile de dezvoltare într-un an extrem de important: „2021 este un an capital, deoarece vom livra proiectul Marmura Residence și primele unități din Avalon (un total de aproximativ 800 de unități livrate în 2021). În plus, vom lansa lucrările la Silk District din Iași. Căutăm să dezvoltăm proiecte durabile care, printre altele, să păstreze - în special în cazul proiectelor de mari dimensiuni - posibilitatea de a adapta mixul de proiect la contextul de piață. Proiectele rezidențiale Prime Kapital pun accent pe calitate și funcționalitate. Acordăm o atenție deosebită spațiilor verzi și construim cartiere car free, folosind materiale de calitate și un design modern. Dezvoltăm locuințe pentru viitor și ne străduim să aducem la viață proiecte care răspund nu doar nevoilor de astăzi, ci anticipează necesitățile de mâine. Proiectele și grija cu care le construim vor fi evidente pentru viitorii proprietari. Mă bucur să pot spune că Prime Kapital va fi recunoscut nu numai pentru calitate, ci și ca un dezvoltator ce a transformat peisajul rezidențial din România”.

Prime Kapital redefinește conceptul de proiect rezidențial în România: facilitățile îți schimbă viața

Silk District, un cartier verde pe 10 hectare
La Iași, Prime Kapital va dezvolta, pe Calea Chișinăului, proiectul Silk District. Un cartier verde, cu o suprafață de aproximativ 100.000 mp din care 40.000 mp vor fi destinați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor. Un număr de 315 apartamente de 1-4 camere doar în faza întâi, dispuse în 40 de layout-uri unice, cu aproximativ 400 locuri de parcare multi-level. Primele investiții vor fi gata până la sfârșitul anului 2022.

Marmura redă orașului o zonă abandonată, pe locul unei fabrici dezafectate

Portofoliul comercial al Prime Kapital în România include:

Centre Comerciale: Militari Shopping, Atrium Mall, Baia Mare Value Centre, Roman Value Centre, DN1 Value Centre, Dâmbovița Mall și Zalău Value Centre
- Proiecte în dezvoltare: Mall Moldova, Argeș Mall, Prahova Value Centre, Sepsi Value Centre, Bârlad Value Centre și Alba Iulia Value Centre
- În 2020, pe fondul pandemiei de COVID-19, Prime Kapital a lansat cea mai mare rețea de cinematografe drive-in din țară, cu acces gratuit pentru public
- Pe lângă Marmura Residence, Prime Kapital are în dezvoltare, la ora actuală, alte două proiecte rezidențiale majore: Silk District în Iași și Avalon Estate în București


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: