fbpx
 
 Hall County Sheriff's Office Hall County Sheriff's Office

Român arestat în SUA, bănuit că face parte dintr-un grup de crimă organizată. Complicea sa, tot româncă


Un bărbat despre care poliția din Oakwood spune că făcea parte dintr-o organizație criminală românească a fost arestat în data de 26 martie, fiind acuzat de furturi de telefoane mobile în tot statul Georgia. El este unul dintre cei doi suspecți căutați de autorități în cazul furturilor.

Este vorba despre Marius Angelo Vasile, în vârstă de 32 de ani, care a fost arestat pe 26 martie la o reședință din comitatul Gwinnett, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Oakwood.

Poliţiştii americani au declarat că Marius Angelo Vasile și complicea sa, Maria Antonescu, imigranți români, aun fost identificaţi în timp ce ar fi încercat să fure telefoane dintr-un magazin AT&T de pe Mundy Mill Road din Oakwood pe 15 martie. Angajaţii magazinului i-au recunoscut dintr-o avertizare internă, pentru că anterior fuseseră surprinşi de camere furând telefoane dintr-un alt magazin al companiei.

„Angajații AT&T le-au spus ofițerilor că i-au recunoscut pe cei doi suspecți, un bărbat și o femeie, dintr-un anunț de urmărire internă al AT&T Corporate BOLO, care îi indica pe acești ca fiind cei care au comis furturi efective de telefoane mobile în alte magazine din statul Georgia”, a declarat poliția din Oakwood. „Suspecții folosesc chei speciale pentru a debloca telefoanele mobile de pe mesele de prezentare”, se mai precizează în comunicat.

Marius Angelo Vasile și Maria Antonescu ar fi furat telefoane din magazinele din Jefferson, Athens, Sandy Springs, Atlanta, Locust Grove, Perry și Bonaire, precum și dintr-un magazin din estul statului Tennessee.

Poliția din Oakwood a folosit înregistrările video de supraveghere pentru a identifica vehiculul celor doi români și, ulterior, i-a urmărit până la reședința din comitatul Gwinnett, unde l-a arestat pe Marius Angelo Vasile. Complicea sa, Maria Antonescu, este cercetată în stare de libertate.

 „Acești doi suspecți fac parte dintr-un grup mai mare de crimă organizată din România, care se deplasează în toată țara comițând diverse tipuri de furturi și fraude”, au declarat anchetatorii americani.

La reședința românilor din comitatul Gwinnett, poliţiştii au descoperit mai multe chei folosite la furturi şi au obţinut şi informații care identifică alți suspecți despre care poliția spune că ar putea avea legătură cu furturile de la AT&T.

Marius Angelo Vasile este reținut în închisoarea Hall County Jail, de unde ar putea ieşi în schimbul unei cauţiuni de peste 14.000 de dolari.

 

Sursa: Adevărul

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: