fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 30 Noiembrie 2020

Ziua Națională a României este sărbătorită la 1 Decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marchează un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918.

Publicat in Social
Poliția a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, după ce Eva Suketes, de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, Harghita, a fost luată cu forța de lângă unchiul ei, luni, puțin înaintea orei 18.00.

Publicat in Social
Cunoscutul miliardar Ioan Niculae se află, în acest moment, în grija cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti. Potrivit unor surse, starea acestuia ar fi destul de gravă. Se pare că a contactat o formă severă a virusului şi afaceristul este într-o etapă critică, scrie Presshub.

Publicat in Sanatate
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează, luni, că ministrul Bogdan Aurescu a convocat, în regim de urgenţă, Celula de criză interinstituţională cu privire la incidentul produs la data de 29 noiembrie a.c. în zona portului Lome, Republica Togo, în care a fost implicată nava Agisilaos şi care s-ar fi soldat cu răpirea mai multor navigatori, printre care şi un cetăţean român.

Publicat in Guvern
Traian Berbeceanu a anunţat pe Facebook că este infectat cu SARS-CoV-2.

Publicat in Administratie Locala
Nava petrolieră Agisilaos a fost atacată de pirați duminică seară în Golful Guineei, la sud de Lome, Togo, în timp ce se deplasa de la Pointe-Noire, iar patru membri ai echipajului, printre care un român, au fost răpiți, relatează Maritimebulletin.net.

Publicat in Eveniment
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, 30 noiembrie, alte 3.826  de infecții cu coronavirus și 138  de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Populaţia rezidentă a României se va reduce, până în 2070, cu valori cuprinse între 4,1 milioane persoane şi 8,6 milioane persoane, conform studiului privind proiectarea populaţiei pe medii de rezidenţă la orizontul anului 2070, realizat de INS.

Publicat in Social
Un copil de o lună și jumătate din Suceava, suspect de COVID-19, a fost transferat luni dimineaţă la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, la Terapie Intensivă.

Publicat in Sanatate
Doi agenţi de poliţie au fost răniţi uşor în urma unui accident rutier produs, luni, pe strada Sucevei, în care a fost implicată o maşină a Poliţiei, a declarat şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, inspectorul Alexandru Ivanov.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30