fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 27 Februarie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în România 3.432 de cazuri noi de Covid și 54 de decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Șase minori, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, au fost găsiți înfometați, joi seara, într-un TIR românesc aflat în Erfurt, Germania.

Publicat in Eveniment
2,7 milioane de români, adică peste jumătate dintre angajați, sunt plătiți cu salariul minim pe economie, anunță ministrul Muncii.

Publicat in Guvern
Scopul mărţişorului este de a aduce vestea înnoirii, speranţa, bucuria, iubirea şi concilierea în vieţile oamenilor care îl dăruiesc sau îl primesc.

Publicat in Social
Accident rutier grav, sâmbătă după-amiază, în București. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, lovind și două fetițe care au ajuns în stare gravă la spital. Cele două fete au murit.

Publicat in Social
Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall solicită membrilor Consiliului Superior al Magistraturii să ia atitudine faţă de „gaşca Savonea” care îl hărţuieşte pe ministrul Stelian Ion cu „aberaţii”. De asemenea, Birchall consideră că judecătoarele care îl atacă pe ministrul Justiţiei şi-au depăşit cu mult mandatul şi atribuţiile date de Constituţie, scrie Epoch Times.

Publicat in Justitie
Vremea frumoasă poate fi înșelătoare mai ales la munte, unde zăpada s-a transformat în ghețuș pe alocuri.

Publicat in Social
Cei doi buldogi francezi ai cântăreţei Lady Gaga, care au fost furaţi miercuri noapte după un atac armat în urma căruia cel care îi plimba a fost împușcat, au fost găsiți și predați poliției, scrie BBC.

Publicat in Eveniment