fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 15 Aprilie 2024

Ești liberal, înseamnă că banii vin de la statul condus de PNL

Întrebat de REPORTER, incognito, dacă reprezintă firma Techcube, Ciochină a răspuns: „DA!”

Firma face mentenanță web și are contracte prin atribuire directă de la Termoservice, în valoare de 100.000 de euro

180.000 de lei i-a luat chiar acum două săptămâni, fix înainte de a deveni consilier local

Ulterior, după declinarea identității ziaristului, același Alexandru Ciochină a dat-o la întors: „Vi s-a părut”

Tânărul ia locul lui Ciprian Bostan în Consiliul Local, după ce acesta s-a numit city-manager. Viitor de aur are PNL: toți fac afaceri cu statul


Publicat in Anchete
Un copil de 15 ani din Bihor și prietenul lui de aceeași vârstă au ajuns la spital, după ce au provocat un accident rutier, pe un drum din Bihor. Adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers, în momentul în care a fost depășit de un alt șofer. În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal, scrie eBihoreanul.ro.

Publicat in Social
Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au reținut un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă petrecută în municipiul Iași.

Publicat in Justitie
Parlamentarii georgieni au ajuns luni la încăierări în parlament, în timp ce deputaţii partidului de guvernământ păreau pregătiţi să avanseze un controversat proiect de lege privind „agenţii străini", care a fost criticat de ţările occidentale şi a declanşat proteste în ţară, pentru că este considerat a fi de inspiraţie rusă, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
Depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei ar urma să aibă loc lunea viitoare, a decis coaliţia PSD-PNL în şedinţa de luni, potrivit unor surse politice.

Publicat in Parlament
Au reînceput audierile în cazul morților suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.

Publicat in Sanatate
Un român de 41 de ani a vandalizat biserica San Benedetto din Milano. Acesta este acuzat că a distrus mai multe obiecte de cult.

Publicat in Panorama
Dorind să-și crească veniturile și să experimenteze un stil de viață diferit, o profesoară din Statele Unite a ales să se mute în Dubai pentru a oferi lecții private copiilor din familiile bogate.

Publicat in Panorama
Ucraina le-a cerut din nou luni aliaţilor să facă „paşi extraordinari şi îndrăzneţi" în vederea furnizării de apărare aeriană pentru a ajuta la apărarea împotriva valurilor de atacuri aeriene ruseşti care au vizat sistemul energetic în ultimele săptămâni, iar unul dintre argumentele aduse de ministrul de externe Dmitro Kuleba a fost acela că în acest fel sunt protejate şi ţările vecine, inclusiv România, de riscul ca rachete sau drone ruseşti să intre în spaţiul lor aerian, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
Un agent de poliţie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni de corupţie, printr-o sentinţă definitivă a instanţei, a informat luni Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Tulcea.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2