fbpx
 

Turistă din Marea Britanie, violată de un grup de patru bărbați într-o stațiune celebră din Grecia


O britanică în vârstă de 31 de ani, aflată în vacanță, în Rhodos (Grecia), ar fi fost violată în grup într-un hotel de pe insulă.

Femeia în vârstă de 31 de ani s-a întâlnit cu un grup de bărbați belgieni în timp ce se afla într-un club cu prietenii, în Faliraki, duminică, potrivit rapoartelor, citate de The Independent.

Grupul format din bărbați - despre care se crede că au vârste cuprinse între 30 și 35 de ani - a invitat-o pe presupusa victimă și pe prietenele sale la hotel.

Femeia a declarat autorităților că a fost de acord să întrețină relații sexuale cu unul dintre bărbați, dar ulterior a fost atacată și violată de patru bărbați.

Ea a părăsit apoi localul și s-a întors la propriul hotel cu un taxi înainte de a raporta incidentul la poliție în jurul orei 7 dimineața, potrivit presei locale.

Konstantina Damoglidou, un purtător de cuvânt al poliției din Rhodos, a declarat pentru The Times: „Continuăm să investigăm acuzațiile, deoarece autoritățile nu au stabilit încă dacă afirmațiile ei sunt adevărate și, prin urmare, trecem la arestarea sau arestarea preventivă a bărbaților implicați în plângerea ei".

Ea a adăugat că autoritățile așteaptă concluziile unei expertize medico-legale și ale unor teste medicale care au fost solicitate de presupusa victimă.

Un raport medical detaliat este așteptat să fie trimis autorităților până la sfârșitul săptămânii.

Stelios Alexandris, un avocat care îi reprezintă pe cei patru bărbați, a declarat că aceștia intenționează să o acuze pe femeie pentru acuzații false și că actul sexual a fost consimțit.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe a declarat: „Susținem o femeie britanică în urma unui incident în Rodos și suntem în contact cu autoritățile locale".

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31