fbpx
 
PSD Iași: Mesajele primarului Mihai Chirica fac mult rău Iașului!

PSD Iași: Mesajele primarului Mihai Chirica fac mult rău Iașului!


Postările primarului Mihai Chirica de pe o rețea de socializare din timpul meciului de aseară al Politehnicii Iași cu Universitatea Craiova nu fac cinste unui administrator de oraș. Toate acele invective adresate unor instituții, dar și arbitrilor, pun Iașul și clubul de fotbal într-o lumină negativă.

Profund politicianist, în dorința de a mai recupera câte ceva din capitalul de imagine pierdut din cauza nerealizărilor, lipsei de proiecte și a dosarelor penale, primarul Mihai Chirica a lansat o serie de mesaje și acuzații grave, care nu doar că nu au nicio legătură cu realitatea, dar nu erau atributul său.

Am susținut cu toată energia echipa noastră la meciul de aseară. Și pe mine m-au încercat sentimente de tristețe pentru înfrângerea suferită. Dar nu cred că este cazul să ajungem la astfel de lucruri și declarații. Fotbalul trebuie să rămână un joc, în care fair-play-ul și echilibrul să primeze. Trebuie să recunoaștem când adversarii sunt mai buni decât noi. Nicidecum nu pot să fiu de acord cu astfel de manifestări profund electorale, în încercarea de a crea subiecte de presă acuzând gratuit oameni și instituții care nu au nicio vină.

Nu l-am văzut atât de revoltat pe primarul Chirica atunci când nu a fost în stare să găsesească finanțare pentru noul stadion, sala polivalentă, bazinul de înot olimpic sau alte proiecte de care Iașul are mare nevoie.

Nu l-am văzut atât de revoltat pe primarul Chirica nici când aproape a falimentat clubul din Copou și a fost nevoie de intervenția și susținerea colegilor mei social-democrați din Consiliul Local pentru a da o gură de oxigen sportului ieșean.

Nici sportul de masă nu are susținere. Primăria nu are nicio strategie coerentă cu privire la sport. Se face puțin și necoordonat. Nu există o bază care să le permită copiilor să facă performanță. Primarul nu a catadicsit să investească în infrastructură, dar are curajul să invoce trările unor copii nevinovați, supărați și trisți că echipa favorită a pierdut.

Alături de colegii mei social-democrați susținem în continuare echipa de fotbal cu speranța că următoarele etape vor aduce mai multe victorii și bucurie pe chipurile suporterilor ieșeni. Sportul ieșean are nevoie de o strategie coerentă și de specialiști care să se implice și să gestioneze un adevărat proiect de reconstrucție pornind de la academiile de copii și juniori.”, a declarat Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași.

„„Multipenalul”, mincinosul, agramatul care conduce Capitala Culturii a lovit din nou, făcându-ne iarăși de râs în toată țara! Aseară, Mihai Chirica a avut trei ieșiri publice neinteligibile, pe teme fotbalistice, care au făcut ca Iașul să devină ținta ironiilor posturilor de televiziune naționale, la ore de maximă audiență.

Cum până și linia roșie a bunului simț a fost depășită, s-a ajuns până acolo încât cunoscutul realizator TV Vali Moraru, care a vorbit de „atitudine nesimțită”, s-a întrebat retoric: „Oameni buni, vă dați seama pe cine votați?”

Încercarea lui Chirica de a poza în mare „patriot local” nu mai poate păcăli pe nimeni!

Nimeni nu bagă în seamă un personaj lipsit de logică, care scrie ca un copil lăsat repetent în clasa a patra din cauza deficiențelor majore de exprimare.

Nimeni nu mai crede în spusele unui personaj care a mințit că va face stadion, a mințit că va face sală, a mințit că va face bazin.

Nimeni onorabil nu poate face vreun parteneriat pentru Iași cu cel mai penal primar din țară.

Locul lui Mihai Chirica, mare fan al manelelor, este, până va ajunge în locuri mai răcoroase, lângă Gheboasă, de care, ipocrit, a încercat să se dezică, nu în fotoliul de primar al Iașului!”, a declarat Bogdan Balanișcu, președinte interimar PSD Municipiul Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31