fbpx
 
Jerusalem Post Jerusalem Post

Șeful forțelor lor de securitate ale Hamas, Jehad Mheisen, a fost ucis chiar în casă, cu familia sa


Șeful forțelor de securitate ale Hamas a fost ucis, joi, 19 noiembrie, împreună cu membrii familiei sale, într-un atac aerian al Israelului asupra casei lor.

Atacul s-a produs în timpul bombardamentele asupra Fâșiei Gaza, devastată de războiul Israelului, care vrea să "distrugă" gruparea teroristă Hamas.

Jehad Mheisen, un lider cheie în cadrul Hamas, a fost ucis în atacul aerian asupra locuinței sale din Gaza, a anunțat o agenție de presă afiliată Hamas, potrivit Daily Mail, în timp ce IDF a continuat să lovească sute de ținte din enclavă, inclusiv puțuri de tuneluri și centre de comandă.

Israelul a anunțat oficial că îi atacă pe teroriștii Hamas oriunde s-ar afla în Gaza, descriindu-i ca fiind "oameni morți care merg pe jos", și i-a acuzat pe liderii și luptătorii grupării că se adăpostesc în rândul populației civile.

Dar atacurile aeriene israeliene au continuat să distrugă cartiere întregi din acest teritoriu dens populat, lăsând în urma lor moarte și distrugere.

Acum, bombardamentele brutale au lovit locații din întreaga Fâșie Gaza, inclusiv părți din sudul țării pe care Israelul le-a declarat "zone sigure".

Acțiunea Israelului în Gaza are loc după atacul devastator al teroriștilor Hamas din 7 octombrie, în urma căruia au fost uciși 1300 de israelieni.

Pentru cei peste două milioane de palestinieni blocați acolo, nimeni și nicăieri nu pare să fie în siguranță în fața atacurilor israeliene necruțătoare.

În sudul Fâșiei Gaza - unde sute de mii de civili caută orice adăpost pe care îl pot găsi după ce Israelul le-a spus că va fi o "zonă de salvare" - au avut loc mai lovituri aeriene asupra orașului Khan Younis, unde au fost distruse mai multe case.

Cel puțin 12 persoane au fost ucise în bombardamentele aeriene, în timp ce alte 40 au fost rănite.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: