fbpx
 
Marius BODEA: Parlamentarii PSD Iaşi să voteze la moţiune negociind proiectele Iaşului, nu trocul imoral dintre Liviu Dragnea şi UDMR

Marius BODEA: Parlamentarii PSD Iaşi să voteze la moţiune negociind proiectele Iaşului, nu trocul imoral dintre Liviu Dragnea şi UDMR


„Situaţia politcă de la nivel naţional nu este îmbucurătoare. Însă este un moment prielnic pentru ca parlamentarii PSD Iaşi să îşi „spele păcatele” de la votul pentru buget de la începutul anului, unde am fost completamente ignoraţi de Guvern, şi să negocieze votul de la moţiunea de cenzură de mâine plecând de la proiectele Iaşului, nu de la trocul imoral negociat de Liviu Dragnea cu UDMR”, arată deputatul PNL Iași Marius Bodea.

 

„Iaşul şi Regiunea de Nord-Est sunt izolate, subdezvoltate, fără o cale de acces către vestul României şi Europei, iar noi, ieşenii, trebuie să profităm de orice situaţie pentru a recupera acest handicap care ne separă din ce în ce mai abrupt de restul ţării.

 

De aceea, parlamentarii PSD Iaşi au datoria ca mâine să nu gireze un troc politic iresponsabil negociat de Liviu Dragnea ÎN INTERES PERSONAL, ci să negocieze pentru finanţarea autostrăzii Moldova – Transilvania!

 

Liviu Dragnea este în stare să împingă România în groapă, doar să scape de pușcărie, şi vrea să facă acest lucru şi cu mâna parlamentarilor PSD Iaşi.

 

Parlamentarii PSD Iaşi trebuie să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu SAU baronului roşu Dragnea ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş.

 

Timpul nu mai are răbdare cu noi, suntem obligaţi să fim pragmatici şi să luptăm pentru ca acest proiect să devină realitate. Altfel, milioane de compatrioţi sunt privaţi de şansa unei vieţi mai bune, cu mai multe oportunităţi şi cu posibilităţi aici, în Iaşi sau în Regiunea de Nord-Est.

 

Deja prea mult regiunea noastră a îndurat umilinţa celor de la Bucureşti, prin alocări derizorii de fonduri. Le reamintesc domnilor parlamentari că aceiaşi Grindeanu şi Dragnea au alocat pentru investiţii în Regiunea de Nord-Est MAI PUŢINI BANI decât au alocat în judeţul Teleorman. Le reamintesc domnilor parlamentari că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat în judeţul său natal, Timiş, peste 800 mil. lei în investiţii în infrastructura de drumuri, pe când Iaşul a primit 0 lei pentru şoseaua de centură a oraşului!

 

Trebuie să  fim pragmatici, să acţionăm pragmatic. Iaşul are nevoie stringentă de fonduri de la Guvernul central pentru autostradă, Şoseaua de Centură sau pentru reabilitarea Spitalului de Copii „Sf. Maria”. Parlamentarii PSD de Iaşi au datoria morală de a reprezenta interesele ieşenilor. Dacă vor accepta trocul anti-românesc negociat de Liviu Dragnea cu UDMR, fără a negocia interesele şi proiectele Iaşului, se vor descalifica complet!”, mai spune parlamentarul liberal.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31