fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 14 Decembrie 2021

Un tânăr din municipiul Făgăraş a murit, marţi seară, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui imobil.

Publicat in Social
Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului Cercetării, Florin Roman, să clarifice acuzaţiile de plagiat care-i sunt aduse cu privire la lucrarea de masterat, urmând ca, în funcţie de decizia pe care o va lua acesta, să procedeze în consecinţă, au precizat, marţi, pentru Agerpres, surse de la Palatul Victoria.

Publicat in Guvern
Dramă, mister, povești nespuse și neștiute până acum, acestea sunt doar o parte dintre surprizele ce îi așteaptă pe cinefili la Cinema City din Iulius Mall Iași. Dacă îți dorești să vezi secretele din spatele ușilor închise, vizionează „House of Gucci” sau „Spencer”, două ecranizări ce spun poveștile a două familii cunoscute din istorie. Pentru fanii filmelor în care protagoniștii luptă să fie împreună, este disponibil musicalul „West Side Story”. La Cinema City rulează și o poveste de iubire „with a little bit of... spice”, așa că poți merge să vezi una în care îndrăgostiții nu pot alege dacă să se iubească sau să se... urască – The Hating Game.

Publicat in Timp Liber
Asemeni tradițiilor de Crăciun, obiceiul donării de sânge trebuie păstrat, mai ales că trăim vremuri fără precedent, ce ne fac să reflectăm mai mult asupra vieții și să avem mai multă grijă față de cei din jur. Astfel, United Business Center și ansamblul Palas lansează o nouă campanie de donare de sânge - „Împreună donăm viață!”- realizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași. Toți cei care doresc să participe își pot rezerva un loc în apliația BlooDoChallenge pentru data de 16 decembrie 2021 și pot veni la pop-up-ul din Palas, amenajat în zona Omniclean, pentru a dona. Și pentru că faptele bune merită răsplătite, donatorii pot primi în urma unei tombole, pe lângă beneficiile obișnuite și vouchere la magazinele din Palas.

Publicat in Timp Liber
Dacian Cioloș a scris pe Facebook că Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție, urmărește cazul Danileț. Reynders a cerut mai multe informații despre deciziile luate de CSM luni seară, punctează Cioloș.

Publicat in Justitie
Sarcină în premieră pentru Arhiepiscopia Tomisului. În urma unei decizii definitive a Tribunalului Constanța, trebuie să demoleze o biserică din zona de nord a orașului pe motiv că a fost ridicată fără a avea autorizație de construire emisă de primărie. În aceeași situație sunt mai multe biserici, construite provizoriu cu banii enoriașilor.

Publicat in Justitie
Opt angajați de la Registrul Auto Român din Brașov au fost reținuți, sub acuzația că ar fi luat șpagă pentru a trece cu vederea diverse defecțiuni ale unor autoturisme.

Publicat in Justitie
USR anunță că va ataca la Curtea Constituțională hotărârea de numire a lui Alexandru Stănescu. Reprezenții formațiunii politice consideră că Stănescu este „o persoană care nu are nicio legătură cu domeniul energiei și nici nu îndeplinește condițiile prevăzute de lege”.

Publicat in Parlament
O polițistă de la Rutieră a lovit cu mașina Poliției un copil pe trecerea de pietoni, în Botoșani, accident pe care superiorii săi ar fi încercat inițial să-l mușamalizeze. Polițista l-a băgat apoi cu forța pe minor în mașină și a plecat cu el.

Publicat in Moldova
Senatoarea Diana Șoșoacă va fi cercetată de Parchetul General după incidentele scandaloase petrecute în cabinetul ei de avocatură. Marți, Guvernul a oferit prima reacție în acest caz.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3