fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 29 Decembrie 2021

Un bărbat de 49 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni grave la un picior, în urma unui accident stupid. Incidentul a avut loc marţi după-amiază, în comuna Româneşti.

Publicat in Moldova
Guvernul a aprobat, miercuri, suplimentarea bugetului Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cu suma de 100 de milioane de lei pentru continuarea proiectelor finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapele I şi II.

Publicat in Guvern
A treia zi de Crăciun, când creștinii ortodocși sărbătoresc pe Sfântul Apostol, Întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, pe data de 27 decembrie 2021, a venit pe lume micuțul Ștefan-Eduard.

Publicat in Social
O explozie s-a produs, miercuri, într-un magazin alimentar din comuna prahoveană Tomşani, din primele date rezultând că patru bărbaţi au fost răniţi.

Publicat in Social
Primarul din Lupeni, Lucian Resmeriță, a făcut publice imagini cu angajați care ar fura din banii plătiți de turiști pentru parcare în stațiunea Straja și a anunțat că a sesizat Poliția: „Din păcate, unii nu înțeleg să fie corecți!".

Publicat in Administratie Locala
Tribunalul București l-a condamnat la 9 luni închisoare cu suspendare pe managerul Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan” din București pentru fapte pe care le-ar fi săvârșit când avea altă funcție.

Publicat in Justitie
Dosarul în care foștii primari ai Constanței Radu Mazăre și Decebal Făgădău erau acuzați că au autorizat ilegal ridicarea unui imobil de lux pe plaja din Mamaia a fost restituit de instanță procurorilor DNA.

Publicat in Justitie
Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucureşti la un an închisoare pentru spălare de bani, fiind acuzat de DNA că a ascuns, printr-un contract fictiv de împrumut, o parte din cei 9 milioane de euro primiţi ca mită în dosarul Microsoft.

Publicat in Justitie
O femeie de 25 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată în trafic, pe DN 73 Pitești - Câmpulung, cu un pistol. Polițiștii din Argeș au reușit să identifice autoturismul, în interiorul căruia se aflau trei persoane. Una dintre ele deținea presupusa armă, care s-a dovedit a fi un pistol de jucărie.

Publicat in Social
Patru mii de dolari au dispărut din seiful Reprezentanței Ministerului rus al Apărării de la București. Poliția Română a fost sesizată despre incident prin apel la numărul de urgență 112. Sesizarea a fost făcută chiar de către un angajat al Reprezentanţei Ministerului rus, care a constatat lipsa sumei de bani.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3