fbpx
 
Polițist din Vaslui, cercetat după ce a pus doi minori să care un mort cu pătura de la locul crimei

Polițist din Vaslui, cercetat după ce a pus doi minori să care un mort cu pătura de la locul crimei


Un polițist din Vaslui este anchetat penal după ce a pus doi minori să care cu o pătură cadavrul unui bărbat de la locul crimei până la domiciliul acestuia. Unul dintre minori a rămas cu traume psihice și nu și-a revenit nici după un an de la incident.

Polițistul din localitatea vasluiană Zorleni a fost chemat pe 3 mai 2020 să constate o crimă, iar la fața locului a cerut copiilor adunați să vadă despre ce este vorba să care cadavrul victimei cu o pătură până la domiciliul acesteia, pentru că pe el îl durea spatele și nu putea, scrie Vremea Nouă.

Doi minori au luat mortul și l-au cărat cu greu, pe o ploaie torențială, până pe prispa casei defunctului. Acolo, cadavrul a deschis ochii, iar unul dintre minori, un băiat în vârstă de 17 ani, a suferit un șoc psihic care avea să-l traumatizeze până în prezent.

Familia l-a dus pe băiat la psihiatru după ce a văzut că nu își mai revine după momentul care l-a îngrozit. Minorul avea insomnii, n-a putut dormi efectiv o săptămână, avea flashback-uri cu imaginea mortului, stări de tristețe, anxietate, tresărea și tremura, mai ales când ploua.

Medicul psihiatru l-a diagnosticat pe minor cu ”sindrom de anxietate post traumatică, subiectul având o inteligență de nivel mediu, bună. Rezultatele evidențiază scoruri ridicate la scara de anxietate, acuză nervozitate și tremur, spaimă fără motiv, somn întrerupt, frică de întuneric, ploaie”.

„Am făcut plângere la Parchetul Bârlad, pentru că am tras multe după ce copilul a fost atât de speriat. Era foarte trist, tresărea, nu dormea, avea coșmaruri, trebuia să stăm lângă el, se speria, deschidea ușa să iasă afară. L-am dus și la preot, s-a dezbrăcat pe el, a slujit părintele, l-am dus și la psihiatru, a luat tratament. L-am acuzat pe polițist că l-a pus să care mortul de pe deal, pe ploaie. Când l-a pus pe prispă pe mort, acesta a deschis ochii și băiatul s-a speriat și au intrat lichiturile în el. Era minor, pe timp de ploaie, s-a speriat de tot!”, a spus mama băiatului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31