fbpx
 
Foto generic Foto generic

Elev din Bacău, bătut și umilit de colegii de clasă pentru că a luat o notă mai mare la un test


Incidentul a avut loc în satul Bărboasa, comuna Oncești, județul Bacău. Un copil de 14 ani, elev în clasa a VIII-a, a fost amenințat cu bătaia de față cu profesoara, iar în pauză fost agresat și umilit de colegii de clasă.

Agresiunea a avut loc luni, 6 noiembrie, după ce elevul de clasa a VIII-a a luat nota 7 la un test la limba română. Patru colegi de clasă l-ar fi amenințat cu bătaia chiar de față cu profesoara de limbă română, potrivit antena3.ro.

În pauză și-au pus planul în aplicare și niciun coleg nu ar fi avut curaj să se bage. Băiatul a fost lovit, scuipat și umilit în fața colegilor de către agresori. După incident, Marius i-a spus mamei lui că nu mai vrea să meargă la școală.

Colegii bătăuși nu sunt la prima ispravă de acest gen. Ei l-au agresat pe același elev și la începutul anului, iar mama băiatului bătut susține că de la prima agresiune și până la cea din prezent, nu s-a luat nicio măsură.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău a demarat o anchetă în acest caz de bullying împreună cu asistentul social, directorul scolii și alte instituții abilitate.

Mama copilului a anunțat agresiunea la Protecția Copilului Bacău, dar acolo i s-a spus să sune la telefonul copilului 119.

Femeia spune că în comuna Oncești nu este post de poliție și dacă este necesară intervenția Poliției, trebuie să anunțe la 112.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31