fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Noiembrie 2019

30 noiembrie este ziua în care creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei, însă această zi nu e doar o aniversare de nume, ci şi un moment important pentru fetele nemăritate.

Publicat in Social
Un grav accident de circulație a avut loc, vineri seara, în județul Prahova.

Publicat in Social
Cazul profesorului din Bistrița – Năsăud, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit doi elevi, a ajuns în atenția Avocatului Poporului.

Publicat in Educatie
Iulian Şerban Sănducu, şoferul unui Volkswagen Touareg care în 2015 a şicanat şi a lovit în trafic un autoturism Dacia Logan, în zona fântânii Mioriţa din Capitală, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Inițial, el fusese achitat.

Publicat in Justitie
Doi tineri au plantat trandafiri în gropile de pe drumul național DN 23A, între localitățile Gologanu și Bordeasca, în județul Vrancea, nemulțumiți de starea șoselei, potrivit Mediafax.

Publicat in Moldova
Poliţia britanică a anunţat că forţele sale au împuşcat vineri un bărbat într-un incident pe Podul Londrei, incident pe care îl tratează ca pe unul terorist, ca măsură de precauţie, transmite Reuters.

Publicat in Eveniment
Liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău i-a jignit, din nou, pe românii din diaspora, într-o declarație publică legată de solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru disapora de la 6 la 15.

Publicat in Social
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicată în traficul internațional de droguri de mare risc (comprimate ecstasy), grupare ce acționa pe raza județului Prahova.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Românești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Publicat in Justitie
În momentul în care te gândeşti la micuţul tău, trebuie să ai în vedere să îi oferi siguranţă. Indiferent că este vorba de hăinuţe, jucării, alimentaţie sau obiectele necesare zilnic. În această categorie se încadrează şi scaunele auto, total necesar şi obligatoriu. Din punct de vedere legal, în orice autoturism în care este transportat un copil trebuie să existe un astfel de scaun. Probabil eşti nedumerit şi nu ştii ce scaun să achiziţionezi pentru prichindelul tău. Vestea bună este că în ziua de astăzi există o gamă variată de modele cu funcţii variate, potrivite pentru fiecare copil.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3