fbpx
 
Sky News Sky News

Actorul Michael Stuhlbarg, cunoscut din filmul ”Call Me by Your Name”, a fost atacat cu un bolovan în cap, în New York


Actorul Michael Stuhlbarg, cunoscut pentru filmul ”Call Me by Your Name” și serialul de televiziune "Boardwalk Empire", a fost atacat cu un bolovan, duminică seara, care l-a lovit în ceafă, în timp ce se afla în New York, potrivit poliției.

Poliția a răspuns duminică, în jurul orei 19:45 ET, la un „apel privind o agresiune în curs de desfășurare în apropiere de 90th Street și East Drive", în apropiere de rezervorul din Central Park, pentru a găsi un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care "a fost lovit în cap de un obiect necunoscut".

"O investigație preliminară a stabilit că un bărbat de 27 de ani a aruncat o piatră, lovind victima în ceafă, provocând o excoriație", a precizat Departamentul de Poliție din New York într-un e-mail pentru CNN.

Victima l-a urmărit pe bărbatul de 27 de ani până în fața clădirii 9 East 91st Street, unde ofițerii în uniformă l-au luat în custodie pe bărbatul de 27 de ani, fără alte incidente. Victima a refuzat să primească îngrijiri medicale la fața locului", a adăugat NYPD.

Un reprezentant al forțelor de ordine a confirmat pentru CNN că Stuhlbarg a fost victima lovită cu o piatră.

În New York au fost semnalate, în ultima perioadă, mai multe cazuri de violență, multe femei reclamând că au fost lovite cu pumnul de bărbați necunoscuți.

Actorul are aproape 60 de roluri în palmares, inclusiv filmul "The Shape of Water", câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2018, "Arrival" din 2016 și serialul "Transparent". El l-a interpretat pe Arnold Rothstein de-a lungul primelor patru sezoane din serialul HBO "Boardwalk Empire".

Suspectul, Xavier Israel, care a fost pus sub acuzare, a fost acuzat de agresiune, potrivit înregistrărilor de la tribunal.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: