fbpx
 

Copleșitor! O mamă își tunde fiica bolnavă de cancer apoi se tunde pe ea, înainte ca tânăra să înceapă tratamentul (VIDEO)


Un videoclip de aproape un minut a devenit viral pe Twitter și a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore după ce a fost postat pe contul Good News Corespondent. Imaginile surprind o mamă și pe fiica ei și sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Imaginile sunt filmate în Brazilia, unde o mamă își tunde zero tânăra fiică, bolnavă de cancer, care se pregătește să înceapă un tratament împotriva bolii. Tratamentele oncologice duc la căderea părului și foarte probabil tânăra din imagine a decis să-l dea jos pe al ei înainte să înceapă să cadă.

Folosind o mașină de tuns, mama, care e îmbrăcată în roz, ca și fiica ei, zâmbește în timp ce începe să își tundă fiica. Dar după ce face asta cu jumătate din părul tinerei, mama îndreaptă brusc mașina spre propriul cap și începe să se tundă ea însăși „zero”.

„Mamă, de ce faci asta?”, întreabă complet uimită fata, care apoi începe să plângă, în timp ce mama ei, continuând să folosească mașina pe propriul cap, o sărută pe creștet.

Imaginile au devenit virale și pe Instagram, cu aproape 700.000 de vizualizări și mii de comentarii.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31