fbpx
 
BBC BBC

Un irlandez cu dizabilități a fost nevoit să se târască pe scările avionului ca să coboare. „Cer să călătoresc cu demnitate”


Un bărbat care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile a fost nevoit să se târască pe scările unui avion în momentul debarcării.

Adrian Keogh, din Irlanda, a fost informat că asistența pentru persoanele cu dizabilități va funcționa doar la o oră după aterizarea pe aeroportul Landvetter din Suedia, sâmbătă.

Bărbatul a povestit că însoțitorii de zbor de la compania Ryanair i-au spus că poate să se târască pe scările aeronavei în loc să aștepte.

Reprezentanții aeroportului și-au cerut scuze, iar Ryanair a transmis că investighează incidentul.

Adrian Keogh, care s-a accidentat în timpul unor construcții, a spus pentru BBC că nu putea să mai aștepte încă o oră până când i s-ar fi putut oferi asistența de care avea nevoie deoarece avea dureri și trebuia să ajungă la baie.

El a călătorit alături de fratele său care s-a oferit să-l coboare scările, însă bărbatul a refuzat deoarece i s-a părut că ar fi prea periculos.

„Nu a fost prima dată când am fost blocat în avion după ce toată lumea a coborât. Este inacceptabil - tot ce cer este posibilitatea de a călători cu demnitate”, a spus el.

Aeroportul Landvetter a transmis că regretă experiența prin care a trecut bărbatul, dând vina pe „mai multe evenimente neprevăzute” care au întârziat asistența.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31