fbpx
 
Fox News Fox News

Accident mortal în Texas, provocat de un traficant care încerca să scape de poliție. Opt oameni au decedat


Opt persoane, printre care doi americani, au fost ucise miercuri când un bărbat care transporta imigranți ilegali într-un vehicul s-a izbit de un SUV în Texas, în timp ce încerca să scape de poliție, au anunțat autoritățile, potrivit Fox News.

Accidentul a avut loc în Batesville, în timp ce suspectul de polițiștii din comitatul Zavala, a precizat Departamentul de Siguranță Publică din Texas (DPS).

Șoferul a depășit un camion într-o zonă interzisă înainte de a se ciocni frontal cu un SUV Chevy care circula în direcția opusă, provocând incendierea vehiculului. Toți cei aflați în ambele vehicule au fost uciși.

Șoferul SUV-ului era în mașină cu o persoană din Georgia. Imigranții transportați ilegali, cinci, erau cetățeni hondurieni, au declarat autoritățile. Contrabandistul era din Houston.

Niciunul dintre cei implicați în accidentul mortal nu a fost identificat public. O anchetă este în curs de desfășurare.

Frontiera sudică, în special în Texas, a înregistrat o creștere a numărului de migranți care încearcă să intre ilegal în SUA. 

Comisia pentru justiție, condusă de republicanii din Camera Reprezentanților, a lansat o anchetă privind modul în care administrația Biden a gestionat criza imigrației de-a lungul frontierei dintre SUA și Mexic, inclusiv dacă președintele avea autoritatea de a tăia sârma ghimpată instalată de autoritățile texane pe Rio Grande, în apropiere de Eagle Pass.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: