fbpx
 
Info Brăila Info Brăila

Scene șocante în Brăila. Autorul unui accident mortal își verifică mașina, în timp ce victima zace fără suflare


Un șofer care a produs un accident mortal în Brăila, în urma căruia adolescenta aflată pe locul din dreapta sa și-a pierdut viața, a fost filmat în timp ce-și verifica mașina, în timp ce victima sa zăcea fără sulfare lângă el.

Primele imagini surprinse la locul accidentului mortal produs duminică în satul brăilean Florica sunt înfiorătoare: șoferul beat, vinovat de moartea unei adolescente de 16 ani, verifica starea mașinii imediat după impact, în timp ce victima, care până în urmă cu câteva clipe era alături de el, zăcea fără suflare la doi pași de el.

Din imaginile prezentate de Info Brăila se vede cum tânărul șofer se îndreaptă spre spatele mașinii, dar nu pentru a merge la copila moartă din cauza lui, ci ca să evalueze daunele provocate vehiculului.

Imaginile video cu șoferul care își verifică mașina, în timp ce vicitma zace fără suflare pot fi văzute AICI.

Mașina în care se aflau cei doi a lovit mai mulți pomi situați pe marginea Drumului Județean 211 D din satul Florica, județul Brăila, impactul soldându-se cu moartea unei adolescente de 16 ani, pasageră pe locul din dreapta.

Poliţiştii l-au testat pe soeferul de 23 de ani şi au stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În cazul său aparatul a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost deschis un dosar penalpentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: