fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 09 Aprilie 2024

Proces cu miză un post de conducere de la Aeroportul Iași la Tribunal. Ieșeanca Oana Iliescu a chemat la bară instituția pentru a contesta legalitatea documentelor prin care a fost concediată. Culmea, Iliescu fusese angajată doar cu patru luni mai devreme, în octombrie 2023, după un concurs care a durat aproape două luni și care a adunat 15 candidați. În acțiunea de la instanță, reclamanta susține că nu a primit nici o motivație pentru decizia de concediere.

Publicat in Anchete
Poliția Română a distribuit marți un material extrem de emoționant, menit să prevină abandonul animalelor de companie. În clipul cu durata de circa un minut este rostită o singură frază: „Iartă-mă”.

Publicat in Social
Şase persoane au fost date dispărute şi cel puţin patru sunt rănite în urme unei explozii survenite marţi la o hidrocentrală în zona lacului de acumulare de la Suviana, în apropierea oraşului italian Bologna, relatează agenţiile EFE şi ANSA.

Publicat in Eveniment
Cea de-a 29-a ediție a Târgului de Carte LIBREX „Primăvara cărților la Iași” revine în Atriumul Palas, de miercuri până duminică, cu propuneri pentru cititorii de toate vârstele. Peste 70 de edituri din România vor fi prezente în cadrul evenimentului cu noutăți, prețuri promoționale, prezentări de carte, vor organiza întâlniri cu autori, dar și multe alte surprize. Vino în această săptămână la Palas și descoperă Târgul de Carte LIBREX!

Publicat in Social
Diagnosticul lui Nicu Covaci este încă secret. Compozitorul şi interpretul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, se află sub tratament după ce la sfârşitul lunii martie a fost operat pe creier.

Publicat in Sanatate
Compania Huawei a dat în judecată statul român. Gigantul din China a cerut anularea deciziei prin care i-a fost respinsă cererea de obținere a autorizării pentru utilizarea echipamentelor de infrastructură 5G.

Publicat in Companii
Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs marţi, la ora locală 11:28, în judeţul Vrancea, zona Moldovei, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social
Rezultatele testelor ADN au scos la iveală faptul că femeia tranșată, găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1, este cea care a fost dată dispărută în urmă cu o lună din București.

Publicat in Justitie
Proiectul de lege prin care se interzic jocurile de noroc de tip „slot machine” în localităţile care au sub 15.000 de locuitori a fost adoptat marți în Camera Deputaților.

Publicat in Parlament
Mihail Claudiu Pascu, tatăl şoferului drogat care a omorât cu maşina doi tineri în localitatea 2 Mai, le-a spus marţi jurnaliştilor să îi lase în pace pe părinţii victimelor şi să nu-i mai „asmută" împotriva lui.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3