fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 03 Aprilie 2024

Țara lui Păcală: justiția a tergiversat un dosar banal, cu prejudiciu de 70.000 de euro, timp de un deceniu

Faptele s-au prescris, funcționarele acuzate cer plata salariilor pe 9 ani

Valoarea despăgubirilor este de 6 ori mai mare decât prejudiciul inițial

Dacă DNA nu mai făcea niciun dosar, bugetul public ieșea de 6 ori mai bine

Teodora Jinga și Carmen Irimescu vor deveni milionare în lei și vor fi reîncadrate. Amândouă își pot cumpăra câte o vilă în Iași

Justiția a reușit să-i scape pe toți, vinovăția n-a fost stabilită, doar s-a prescris, iar Cristian Adomniței a fost achitat


Publicat in Anchete
Marcel Şerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucureşti la 26 ani închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie.

Publicat in Justitie
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a reușit să atragă aproape 2,55 milioane de lei din Fondul de Dezvoltare Instituțională, competiția lansată anual de Ministerul Educației. Este cea mai mare sumă atrasă de o universitate din Iași, iar Politehnica este singura universitate din capitala Moldovei care a reușit să obțină finanțare pe toate cele opt domenii FDI.

Publicat in Educatie
Două fete de 13 ani au fost bătute, pe o stradă din Galaţi, de un grup de zece adolescente, conflictul pornind, potrivit primelor informaţii, de pe reţelele de socializare.

Publicat in Social
Imagini în care apar trei tineri care îl bat crunt pe un al patrulea, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, la Turnu Măgurele, au apărut în spaţiul public recent. Poliţia Teleorman anunţă că băieţii implicaţi sunt minori şi confirmă că agresiunea s-a întâmplat în şcoală, cazul fiind preluat de procurori.

Publicat in Educatie
Tribunalul Bucureşti a respins miercuri plângerea formulată de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, în care acesta contesta decizia procurorilor DNA de a-i prelungi cu 60 de zile măsura controlului judiciar, în dosarul în care este anchetat pentru o mită de 16 milioane lei.

Publicat in Justitie
Bărbatul care în anul 2013 l-a ucis pe omul de afaceri arădean Abel Apostol va fi eliberat condiţionat, după ce a executat 11 ani de închisoare din sentinţa de 15 ani primită, a decis, miercuri, Tribunalul Vrancea, condamnatul Adrian Buleu recunoscând crima abia recent, în timpul procesului prin care solicita să fie lăsat în libertate.

Publicat in Justitie
Peste 150 de angajaţi în cadrul Complexului Muzeal Naţional "Moldova" Iaşi vor declanşa, joi, o grevă japoneză, nemulţumiţi fiind de discriminările salariale.

Publicat in Administratie Locala
Muzeul Judeţean Mureş a anunţat, miercuri, descoperirea primului tezaur eneolitic din judeţ, care a putut fi documentat in situ de specialişti, pe raza localităţii Sânişor, graţie unui membru al comunităţii arheologilor amatori din România, Narcis-George Carţiş, descoperirea fiind a doua de acest gen din Transilvania.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Huși au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Tesla, identificat în trafic, în urma unei acțiuni punctuale, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania în aceeași zi.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3