fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Decembrie 2021

Din cele mai vechi timpuri, tradițiile pe care le împlinim în ziua de Crăciun atrag norocul și bucuriile în viața noastră în Noul An. Colindele aduc belșug. La masa de Crăciun este de bun augur să ascultăm colinde, cântece ritualice de belșug, de rodire a ogoarelor și de armonie în relațiile interumane. Să mâncăm pește la micul dejun pentru a fi sprinteni tot anul. Credincioșii care au rostit în dimineața praznicului o rugăciune înainte de micul dejun, apoi au mâncat pește, au reușit să realizeze ceea ce și-au dorit, pe parcursul anului nou, chiar în situații dificile.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat, în acest an, 16 deplasări externe, care însumează cheltuieli de 7,6 milioane de lei, transmite Agerpres, care citează un răspuns al Administraţiei Prezidenţiale.

Publicat in Presedintie
O coliziune în lanţ a avut loc duminică, 19 decembrie, pe drumul B471, în districtul Fürstenfeldbruck, după ce o fetiţă de doi ani a aruncat o geantă cu bani din maşina pe care o conducea tatăl ei.

Publicat in Panorama
Doi copii plecați vineri la colindat în satul Moara din Suceava au fost mușcați de câinii unui localnic, iar tatăl lor s-a răzbunat și a omorât animalele, potrivit unui comunicat al poliției locale, preluat de G4Media.

Publicat in Moldova
Justiția rusă a amendat Google cu aproape 100 de milioane de dolari, o sancțiune record care face parte din măsurile adoptate de Moscova împotriva companiilor tech străine.

Publicat in IT
Un profesor al Școlii Primare Mihoveni, din județul Suceava, a fost amendat de DSP cu 1000 de lei, după ce părinții au reclamat că le-a dat copiilor lapte expirat.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 34 de ani din Constanța a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi amenințat pe WhatsApp doi procurori DNA. Acesta este acuzat de ultraj judiciar. Suspectul este jurnalist și face parte dintr-o grupare care ar mai fi folosit astfel de metode.

Publicat in Justitie
Românul implicat în jafurile cărora le-au căzut victime Tamara Ecclestone, Frank Lampard și patronul decedat al clubului Leicester a fost prins pe aeroportul Heathrow cu un milion de lire contrafăcute.

Publicat in Panorama
Judecătoria Ploieşti anunţă, vineri, că pe rolul instanţei a fost înregistrat un dosar mai puţin obişnuit, în care „Moş Crăciun contestă decizia de carantinare”.

Publicat in Justitie
Poliţiștii de frontieră giurgiuveni alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, nereguli privind transferul a peste 22 de tone deșeuri din hârtie, care aveau ca destinație o societate comercială de pe teritoriul ţării noastre.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2