fbpx
 
Elevi și cadre didactice didactice din Polonia, Italia și Turcia vor vizita orașul Iași

Elevi și cadre didactice didactice din Polonia, Italia și Turcia vor vizita orașul Iași


În săptămâna  3-7 aprilie, Liceul Tehnologic Economic de Turism este gazda ultimei  mobilități în cadrul proiectului  Erasmus+ „Cooperarea dintre școlile europene în vederea creării, aplicării și diseminării resurselor educaționale deschise prin folosirea tehnologiilor informației și ale comunicării”, la care participă 36 de elevi și 9 cadre didactice din Polonia, Italia și Turcia.

 

Programul pregătit de liceul gazdă este unul foarte atractiv și diversificat, astfel încât, toți elevii vor avea parte de o experiență de neuitat. Vor fi îmbinate cu succes activități ce se vor desfășura în incinta școlii, cât și activități în aer liber.

 

Sunt pregătite pentru elevi:  activități didactice interactive,  vizită la Palatul Roznovanu, vizită la Muzeul Etnografic de la Palatul Culturii și un atelier în care elevii vor fi inițiați în arta încondeierii oălor de Paști (atelierul va fi organizat în incinta Muzeului Catedralei Mitropolitane, Iași).

 

Nu lipsește din program, jocul  interurban ” Vânătorii de comori”,  joc ce urmărește o familiarizare a oaspeților cu cele mai importante obiective turistice ale Iașului prin folosirea hărților interactive și a internetului.

 

Având în vedere că  obiectivul principal al proiectului este de a implementa folosirea tehnologiei în cadrul curriculum-ului, cu scopul de a dezvolta elevilor competențe și abilități necesare secolului XXI, într-un mod eficient și creativ, din program nu vor lipsi ateliere de lucru în care se vor crea documentare în iMovie, Glogster, on line Magazine.

 

Tot în această săptămâna se vor organiza Zilele Liceului Economic de Turism, un  bun prilej  de a participa cu toții, gazde și oaspeți, la Festivalul Culturilor ce  se va desfășura   în data de 6 aprilie la Teatrul Luceafărul, într-un cadru cu adevărat festiv.

 

Cu siguranță, elevii vor lega prietenii strânse și se vor simți cu toții ca într-o adevărată comunitate, înlăturând cu succes bariere de limbă, cultură, mentalitate și obiceiuri.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31