fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 20 Iunie 2023

Lotul României a obţinut cele mai bune rezultate în istoria participării fizice/in situ la Olimpiada Europeană de Fizică/EUPhO - trei medalii de aur şi două medalii de argint, informează Ministerul Educaţiei.

Publicat in Educatie
Şoferul unui autocamion a murit marţi seară după ce a intrat cu autovehiculul în scara unui bloc din localitatea Breţcu, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Publicat in Social
Șoferul unui camion a spulberat un stâlp de electricitate, în timp ce traversa orașul Hârlău din județul Iași.

Publicat in Social
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, cu un prejudiciu de peste 13 milioane de lei, a informat, marţi, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Constanţa.

Publicat in Justitie
O profesoară de biologie de la Colegiul Tehnic Energetic din Constanţa a creat nemulţumiri şi panică printre elevi, după ce a refuzat să treacă notele în catalog şi să încheie, marţi, mediile elevilor de clasa a IX-a şi a X-a unde aceasta predă, motivând că nu utilizează catalogul electronic pentru că se teme ca aplicaţia respectivă să nu aibă viruşi.

Publicat in Educatie
Un poliţist de la Secţia 10 Poliţie Rurală Sighişoara a ajuns, marţi, la spital după ce autospeciala cu care se deplasa la un eveniment s-a răsturnat şi era pe punctul de a lua foc, fiind lovită de o şoferiţă.

Publicat in Social
Un prejudiciu de peste 4,71 milioane dolari a fost stabilit de anchetatorii prahoveni într-un dosar de înşelăciuni cu criptomonede, 240 de persoane vătămate (persoane fizice şi juridice) urmând să fie audiate la sediul DIICOT Ploieşti.

Publicat in Justitie
Ucraina a făcut publică o înregistrare video cu comandantul şef al armatei sale, Valeri Zalujnîi, aparent pentru a contracara speculaţiile Moscovei potrivit cărora el ar fi fost rănit sau ucis sau ar fi fugit în străinătate, aşa cum afirmase săptămâna trecută preşedintele rus Vladimir Putin, iar insigna sa cu Baby Yoda, un celebru personaj provenit din universul Star Wars, a atras atenţia, relatează Reuters şi Kanal24.

Publicat in Eveniment
Ieșenii virează 1 milion de euro într-o gaură neagră din Macedonia, în numele organizării Campionatului Mondial de Esports, în august 2023. Printr-o suveică ce amintește de plățile ilegale făcute în detrimentul FIFA în favoarea lui Michel Platini, Vlad Marinescu, Președintele Federației Internaționale de Esports (IESF), a reușit deja să pună mâna pe 750.000 de euro (și chiar să-i cheltuiască) din suma prevăzută ca taxă de licență pentru derularea Campionatului la Iași. 

Publicat in Politica Locala
În perioada 15-17 iunie, s-a desfășurat la Iași, Școala de vară de reabilitare medicală, eveniment organizat în cadrul Spitalului de Recuperare Medicală Arcadia, sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Asociației Medicale Arcadia.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3