fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 Iunie 2023

Noaptea de Sânziene începe în această seară. Iată ce nu ai voie să faci în această noapte pentru a-ți merge bine tot anul și pentru a nu atrage ghinioane în viața ta.

Publicat in Social
Un fost profesor de la un liceu cu program sportiv din Botoșani, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, a fost dat în urmărire generală după ce a fugit din țară, ca să scape de pedeapsă.

Publicat in Moldova
Informații sensibile despre interesele comerciale ale militarilor americani de la Baza Mihail Kogălniceanu ar fi fost traficate de un constănțean, angajat civil al bazei militare.

Publicat in Justitie
Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Constanţa după ce au obligat o fată de 14 ani să se prostitueze, ea fiind găsită într-o locuinţă din Murfatlar, în urma percheziţiilor.

Publicat in Social
Primarului Iașului, Mihai Chirica, a reușit să pună în operă unul dintre cele mai ingenioase jafuri ale sale (și nu sunt puține!) împreună cu o serie de tovarăși aflați în poziții sus-puse ale Federației Internaționale IESF, entitate aflată sub monitorizarea Ministerului Sportului din Coreea de Sud. O afacere halucinantă în urma căreia s-a subtilizat 1 milion de euro din bani publici, ai ieșenilor, întinsă de două continente și trei țări. Odată descoperit furtul și documentat mai presus de orice dubiu de către jurnaliștii, Chirica anunță că s-au răzbunat pe el... rușii, în condițiile în care afacerea este 100% românească.

Publicat in Administratie Locala
Armata rusă se retrage în regiunile ucrainene Herson şi Zaporojie, în timp ce Ministerul rus al Apărării îl induce în eroare pe preşedintele Vladimir Putin, a denunţat vineri şeful grupului de mercenari ruşi Wagner, Evgheni Prigojin, un critic acerb al comandamentului militar rus, transmite agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Premieră națională: „Biblia de la București”, „Cazania lui Varlaam” și „Letopisețele Țării Moldovei”, alături de alte exemplare originale rare, dintr-o colecție privată niciodată expusă publicului ori din care să fi avut loc vânzări în piața de carte, sunt scoase la vânzare într-un eveniment public dedicat cărților românești importante, ce au jucat un rol crucial în istoria țării. Licitația de Cărți Importante va avea loc miercuri, 5 iulie, și include o selecție de piese ce provin din colecția criticului literar Șerban Cioculescu, reprezentând o oportunitate rară de a achiziționa bijuterii culturale și de a contribui la păstrarea și promovarea patrimoniului cultural al României.

Publicat in Social
Organizatorii turneului de tenis BCR Iaşi Open (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, au anunţat, vineri, că Andreea Prisăcariu a primit un wild card pentru ediţia din acest an, care va avea loc între 17 şi 23 iulie.

Publicat in Alte Sporturi
Poliţiştii de frontieră din vama Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova asupra căruia au descoperit o carte de identitate falsă.

Publicat in Moldova
Peste jumătate dintre britanici cred că ţara lor a greşit când a ales să părăsească Uniunea Europeană. Sunt rezultatele unui sondaj la şapte ani de la referendumul pentru Brexit.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3