fbpx
 
Foto: Monitorul de Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

Crimă de un sadism extrem, în Botoșani: o femeie și-a ucis fratele imobilizat la pat


O crimă de un sadism extrem s-a petrecut în localitatea Guranda, comuna Durneşti, din judeţul Botoşani. O femeie de 32 de ani este acuzată că şi-a omorât fratele cu 11 ani mai mare, scrie Știrile Pro TV.

Bărbatul, bolnav, era imobilizat la pat şi nici măcar nu a putut riposta. Anunţaţi de mama celor doi, poliţiştii au ajuns în casă, în timp ce femeia continua să-şi lovească fratele, deja mort. Procurorii au luat decizia să o interneze pe suspectă într-un spital de psihiatrie.

Întreaga poveste i-a şocat până şi pe anchetatori. Imaginile pe care le-au găsit când au intrat în casă nu se pot descrie.

Nimeni nu ştie foarte clar de la ce a pornit cearta dintre cei doi fraţi. Femeia de 32 de ani s-a năpustit însă peste bărbatul de 43 de ani, imobilizat la pat, aşa cum o făcuse în mai multe rânduri. Numai că de data aceasta, l-a lovit până când poliţiştii au intrat în cameră. Aceştia au oprit-o însă era prea târziu. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai avut cum să-l salveze pe bietul om.

Bolnav, bărbatul nu se mai putea scula din pat de mai bine de un an şi zăcea, zile în şir, neîngrijit.

Nicușor Curteanu, medic primar Serviciul de ambulanţă Botoşani: „A fost solicitată ambulanţa pentru o persoană aflată în stop cardio respirator. Avea un traumatism cranio facial cu leziuni incompatibile cu viaţa. Nu au fost necesare manevre de resuscitare. Leziunile erau incompatibile cu viaţa.”

Vecinii prevesteau o nenorocire. În familie, scandalurile şi bătăile erau la ordinea zilei iar greul era pe umerii mamei celor doi. Ea trebuia să îngrijească fiul imobilizat la pat şi fiica, cu afecţiuni psihice.

Procurorii au decis că suspectul principal, femeia în vârstă de 32 de ani, să fie internată la un spital de psihiatrie.

Valeriu Chihaia, procuror prachetul din Botoșani: „Din primele cercetări, moartea bărbatului ar fi survenit ca urmare a agresiunii exercitate chiar de sora sa în vârstă de 32 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice.”

Abia după expertiza psihiatrilor, anchetatorii vor stabili ce se va întâmpla cu suspecta. Aceasta nu a putut fi, deocamdată, audiată.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31