fbpx
 
Central and Western Jutland Police Central and Western Jutland Police

Un român care a încercat să răpească două tinere de pe stradă, în Danemarca, este căutat de poliție


Constantin Claudiu Micu, un român de 28 de ani suspectat că, alături de un complice, a încercat să răpească două tinere de pe stradă, în Danemarca, este dat în urmărire.

Poliția din Iutlanda Centrală și de Vest cere ajutorul martorilor pentru găsirea acestuia. Individul a încercat să răpească două tinere, în orașul Herning, în lunile octombrie și noiembrie, în 2023, potrivit tvmidtvest.dk. De atunci, ofițerii au intervievat o mulțime de martori, au revizuit înregistrări video și au adunat indicii de la fața locului.

„Credem că există o mare probabilitate ca acesta să fie făptuitorul numărul doi”, a declarat, pe 9 ianuarie, Lars Boe Larsen, de la poliția locală din Herning, care coordonează ancheta.

Principalul suspect, un tânăr de 20 de ani a cărui cetățenie nu a fost dezvăluită, este deja în arest, din 8 noiembrie anul trecut. Individul pledează nevinovat.

Suspectul de 20 de ani este arestat provizoriu până pe 17 ianuarie, când un judecător trebuie să decidă din nou dacă arestarea preventivă ar trebui prelungită, potrivit Jyllands-Posten.

„Sunt două persoane care au comis o infracțiune gravă. Au creat o mare nesiguranță în orașul Herning. Cerem ajutorul public pentru găsirea celui de-al doilea suspect”, a mai precizat Boe Larsen.

Tentativele de răpire, pentru care cei doi bărbați sunt bănuiți, s-au petrecut în noaptea de 29 octombrie și în noaptea de 3 noiembrie.

În primul caz, o tânără de 22 de ani a fost forțată de doi bărbați să intre într-o mașină break albastru închis, dar, din fericire, a reușit să se elibereze și a fugit.

În al doilea caz, o altă tânără, 18 ani, a fost băgată cu forța într-o mașină, de doi bărbați. Și ea a reușit să se elibereze.

Polițiștii au fost convinși încă de la început că în ambele cazuri este vorba de aceeași bărbați. Pe 3 noiembrie, au găsit și mașina care a fost folosită în ambele tentative de răpire.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31