fbpx
 

Lovitura spectaculoasă a unui tanc ucrainean ce distruge un blindat după ce trage printr-o clădire (VIDEO)


O nouă înregistrare video apărută pe platformele social media cu luptele din războiul din Ucraina pare să arate un tanc ucrainean distrugând un vehicul blindat rusesc după ce a tras printr-o clădire distrusă de bombardamentele puternice.

Imaginile au fost redistribuite și de Rob Lee, expertul militar în forțele armate rusești care a partajat numeroase înregistrări video din războiul declanșat de președintele rus Vladimir Putin pe 24 februarie.

Lee este unul dintre analiștii care a remarcat la sfârșitul lunii martie că forțele armate ale Rusiei din Ucraina au început să folosească fân, crengi și covoare pentru a-și camufla tancurile, blindatele, camioanele și alte vehicule militare din cauza pierderilor grele suferite, scrie HotNews.

Noua înregistrare video distribuită inițial pe mai multe canale de Telegram pare să arate un tanc ucrainean distrugând un vehicul blindat rusesc BMP după ce a tras printr-o clădire distrusă.

Nu este clar unde a fost realizată înregistrarea însă este posibil ca momentul să fi fost surprins în Mariupol unde forțele armate ale Rusiei încearcă să elimine ultimele rămășițe ale rezistenței ucrainene.

Un comandant al regimentului Azov a afirmat luni într-un mesaj distribuit pe Telegram că forțele ruse trag intenționat și „fără discernământ” asupra fabricii de oțel Azovstal din Mariupol, ultimul un bastion al apărării ucrainene din orașul-port, unde se adăpostesc sute de femei și copii.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31