fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Decembrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitații și vânt valabilă începând din 26 decembrie, ora 10.00, și până pe 28 decembrie, ora 10.00.

Publicat in Vremea
O explozie puternică s-a produs vineri în centrul oraşului Nashville din statul american Tennessee, iar poliţia a transmis că pare a fi vorba de un act „deliberat", relatează AFP şi Reuters.

Publicat in Eveniment
Preotul din comuna prahoveană Filipeştii de Târg este acuzat că ar fi agresat fizic un copil de şase ani după ce acesta a aruncat cu o petardă pe stradă. Părinţii susţin că omul bisericii le-a urecheat copilul, iar apoi l-a căutat prin buzunare.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în ziua de Crăciun alte 3.812 infecții cu coronavirus (din 16.862 de teste) și 111 decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Primele doze de vaccin anti-Covid ajung în România chiar de Crăciun. Anunțul a fost făcut joi de noul ministrul de Interne, Lucian Bode.

Publicat in Sanatate
Un incendiu a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Spitalul de Psihiatrie Socola Iași, cu degajari de fum pe hol, potrivit ISU Iași. Două autospeciale de stingere și echipajul de terapie intensivă cu medic au intervenit la fața locului.

Publicat in Social