fbpx
 
Soldați ruși care vânau gâște la o fermă din Donețk, uciși de artileria ucraineană (VIDEO)

Soldați ruși care vânau gâște la o fermă din Donețk, uciși de artileria ucraineană (VIDEO)


O înregistrare video realizată în Ucraina arată cum trupele ruse care vânează gâște într-o fermă, pentru a se hrăni, se transformă apoi în „vânat”, după ce sunt uciși de artileria ucraineană.

Potrivit Daily Mail, filmarea a fost făcută în regiunea Donețk. Clipul începe cu un grup de trei soldați ruși, când unul dintre ei împușcă o gâscă. În același timp, un alt soldat are o pasăre moartă deja la picioarele sale.

Soldații sunt văzuți apoi întorcându-se la o clădire, în care intră cu animalele moarte atârnate pe umeri. Un vehicul militar care transporta un comandant local rus este apoi văzut, apropiindu-se de clădire, pe un drum din apropiere.

În timp ce rușii sunt înăuntru, probabil pregătind fripturile, clădirile sunt atacate și bombardate de artileria ucraineană, fiind acoperite de un nor de fum în final, în timp ce filmarea se termină.

„Vânătorii au devenit vânat: asta i-au învățat polițiștii de frontieră pe ocupanții care „vânau” gâsca. În regiunea Doneţk, într-unul dintre satele ocupate, cu ajutorul unui UAV, poliţiştii de frontieră i-au descoperit pe invadatorii care „vânau” păsările de curte ale civililor. Tâlharii au împușcat și au dus gâsca într-una dintre case, în care își amenajaseră postul de comandă și observație. Grănicerii au raportat coordonatele inamicului colegilor artilerişti, care, mai târziu, au tras cu tunurile Rapier şi i-au distrus pe invadatori împreună cu comandantul unităţii lor, care venise şi el la festin”, a anunțat Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei într-un comunicat.

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, în ceea ce Kremlinul încă numește o „operație militară specială”.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că între 24 februarie și 5 decembrie, Rusia ar fi pierdut aproximativ 91.690 de oameni. Rusia susține că pierderile sale sunt mult mai mici, însă oferă destul de rar actualizări cu privire la aceste pierderi.

Avril Haines, directorul de informații naționale al Statelor Unite, a declarat că președintele rus Vladimir Putin este acum „mai bine informat” cu privire la provocările cu care se confruntă armata sa în Ucraina.

Până acum se spunea că Putin este protejat - în cercul său interior de apropiați - de cele mai proaste știri privind performanța trupelor sale în Ucraina.

Haines afirmă că Putin „devine din ce în ce mai informat cu privire la provocările cu care se confruntă armata”.

Haines a mai spus că probabil va exista un „ritm redus” al luptelor în timpul iernii, adăugând: „Majoritatea luptelor în acest moment în jurul Bakhmut și a zonei Donețk au încetinit odată cu retragerea Rusiei din zona de vest a Hersonului. Și ne așteptăm ca asta să fie ceea ce vedem în următoarele luni.”

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31